Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ- Η Ένωση Αστυνομικών καταδικάζει το μέλος της για τη βία στη λαϊκή

Ξεκάθαρη θέση παίρνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας για τα γεγονότα που έγιναν παρουσία αστυνομικού στη λαϊκή του Μεσολογγίου.
Η Ένωση καταδικάζει τις βιαιότητες και λέει με σαφήνεια ότι δε συνάδουν με την αστυνομική ιδιότητα.
Η ανακοίνωση της Ένωσης είναι:


Ως ένωση θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την έντονη αποδοκιμασία μας για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, από τα μέλη και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής του Νομού μας.

Επίσης καθιστούμε σαφές, ότι οποιαδήποτε συμμετοχή αστυνομικού, μέλους της ένωσής μας, σε αυτές τις συμπεριφορές είναι καταδικαστέα και δεν τυγχάνει καμιάς αποδοχής από το σύνολο των εργαζομένων στην Α.Δ.ΑΙΤΩΛΙΑΣ. Ενέργειες τέτοιου είδους εφόσον προκύπτουν, αποκλίνουν από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα του αστυνομικού και σίγουρα δε συνάδουν με την αστυνομική ιδιότητα.

Εξυπακούεται, ότι εάν προκύπτουν ποινικά αδικήματα και τυχόν παραλείψεις του αστυνομικού του βουλευτή, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων, (το οπτικοακουστικό υλικό και οι μαρτυρίες βρίσκονται στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και τον διοικητή Α.Τ. Μεσολογγίου), το λόγο έχουν η Δικαιοσύνη και τα πειθαρχικά όργανα του Aρχηγείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: