Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει άσυλο στον φασισμό της φίμωσης και καταστολής του athens indymedia

του
Παν. Παπαδόπουλου (Κάιν)
πρός βουλευτές τής ολιγαρχίας
Αδωνι Γεωργιάδη
Θανάση Πλεύρη


Η καταδιωκτική,δυσφημιστική και κατασταλτική σας επιχείρηση ενάντια στό athens indymedia είναι απεχθής και επικίνδυνη γιατί κάνει θεσμό τόν Φασισμό πού δήθεν καταγγέλλετε για τήν "προστασία τής ελευθερίας τού τύπου" και τής "δημοκρατίας"!


Κατηγορείτε "εμμέσως" το...

athens indymedia για τον εμπρησμό των εκδόσεων Γεωργιάδη (για σχόλια και μόνο πού δημοσιεύθηκαν λες και ήταν η μόνη ιστοσελίδα ή έντυπο πού αποτύπωσε την πολιτική εμπάθεια στο πρόσωπο και τούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς πού συχνά κάνετε,έως αηδίας, για οτιδήποτε "διαφορετικό" σε χρώμα, ιδέα, φυλή ή θρησκεία....) και "εγκωμιασμό τρομοκρατικών πράξεων".

Μιλάτε εσείς πού έχετε κάνει αμέτρητους Εμπρησμούς και έχετε ασκήσει τόνους βίας ενάντια στην ισορροπία και ασφάλεια της κοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια της βουλευτικής σας παρουσίας (πριν και μετά ΛΑΟΣ)με τίς Βόμβες τής εξαθλίωσης,τής φτώχειας,τής εκμετάλλευσης,τής διαφθοράς και τού αυταρχισμού, παίζοντας στην λαϊκή "κωμωδία" με τούς πεινασμένους και "χορτάτους σωτήρες"!

Δεν είδα να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον για τα θύματα τής κρατικής-αστυνομικής βίας ,τούς δαρμένους φοιτητές διαδηλωτές ή δημοσιογράφους από τα κρατικά τάγματα εφόδου,τούς αναρχικούς φυλακισμένους πού οδηγούνται πολλές φορές από την θεόστραβη δικαιοσύνη σας χωρίς στοιχεία και αποδείξεις ως "τρομοκράτες" σε δικαστήρια και φυλακές(η μόνη τους "ενοχή" η ιδεολογία τους),δεν είδα το ίδιο ενδιαφέρον για τις ναζιστοσυμμορίες(αυτές πού ο πρώην αρχηγός σας Καρατζαφέρης έλεγε πώς είναι "πατριωτικές οργανώσεις")πού αλωνίζουν στις γειτονιές με τον λοστό και το μαχαίρι κυνηγώντας "λαθραίους", αλληλοβοηθώντας τις σκούπες "φιλοξενίας"(τις ίδιες πού έκαναν τα φασιστικά καθεστώτα τής Ν. Αμερικής όταν συγκέντρωναν τούς αριστερούς αντιστασιακούς στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, εσείς σήμερα το "αλλάξατε" σε στρατόπεδα)τής ΕΛΑΣ.

Δεν είδα να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον για τούς χιλιάδες πολίτες πού αυτοκτονούν ή λιμοκτονούν, πού είναι χωρίς ρεύμα και φάρμακα, στις τρώγλες τού περιθωρίου και του αποκλεισμού,χωρίς ελπίδα για ζωή, χωρίς μέλλον!
Κι αυτό γιατί η στάση και κριτική σας στην βία είναι στενόψυχη, μονομερής, επιλεκτική και καθοδηγούμενη από τα απάνθρωπα βάθη τής εθνικιστικής αντιπαλότητας ενάντια στην φιλοσοφία, στην ύπαρξη και στην διαδρομή των Αριστερών και Αντιεξουσιαστικών Κινημάτων.

Ενάντια σε ότι πάντα προσπαθούσε να ανυψώσει τον Άνθρωπο πάνω απ τούς συμβιβασμούς, την μιζέρια, την συναίνεση στο Κρατικό ή Παρακρατικό έγκλημα, την σιωπή και την σκλαβιά πού έχει επιβάλλει με τον τρόμο, την παραπλάνηση, τις απειλές και τούς εκβιασμούς, εδώ και χρόνια, το έκτρωμα τού Εξουσιαστικού σας Κόσμου-Φυλακή!
Οι αποδείξεις των "αισθημάτων" σας βρίσκονται στα ίδια τα λόγια τού Αδωνι Γεωργιάδη με την "δεξιοτεχνία" πού έχει στο εμφυλιο-πολεμικό παραλήρημα πού ανέχεται η υπόλοιπη "δημοκρατία" στην Βουλή ....."Εμείς η δεξιά είμαστε ο νόμος και η τάξη,η Αριστερά είναι το χάος και η αταξία".......
Το "εμπεδώσαμε" το κήρυγμα, μας έπεισε με το παραπάνω γι αυτό!
Ξεχνά ο εγωπαθής "λάτρης τής καθαρότητας τού Τύπου", το ότι αν βρίσκεται εκεί μέσα στο "λίκνο τής δημοκρατίας, το οφείλει ως ένα μεγάλο μέρος στους αριστερούς βασανισμένους και εκτελεσμένους στα ξερονήσια, στα κρατητήρια τής ΕΣΑ, στους εξεγερμένους τού Πολυτεχνείου, στους αγώνες για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια (που έδωσαν ανάμεσα σε πολλούς άλλους και αριστεροί και αναρχικοί), στον Γεωργάκη πού αυτοπυρπολήθηκε στην Ιταλία, στον Παναγούλη πού δολοφονήθηκε στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στους ανώνυμους και επώνυμους επαναστάτες πού δέν βρίσκονται στην ζωή για να "απολαύσουν" την συστημική αθλιότητα πού ακολούθησε τούς αγώνες τους!

  Δέν σταματάτε κάθε μέρα και στιγμή να συκοφαντείτε τα πολιτικά-κοινωνικά ρεύματα, κουβαλώντας όση λάσπη έχετε πίσω από τα κομματικά σας γραφεία και έδρανα στην Βουλή!
Με "οπλική προστασία" την βουλευτική σας ιδιότητα κινείστε μέσα στην ομίχλη τού κοινωνικού εκφασισμού με την οποία σκεπάσατε την χώρα και τούς ανθρώπους της!

 "Στραβά αρμενίζετε" με ξεκάθαρα ιδιοτελή πολιτικά κίνητρα πού υπακούουν στο δόγμα και μόνο τού ρεβανσισμού,τής εκδίκησης και τής αντικομουνιστικής, αντι-αναρχικής υστερίας!
Tό indymedia athens σε κάθε περίπτωση,είναι ένα μέσο πληροφόρησης.
Δέν σάς αρέσει,αλλά είναι!
Και κάθε μέσο πληροφόρησης έχει τα αρνητικά και τα θετικά του, κάθε τι πού "εκτίθεται" στην δημόσια σφαίρα ανοίγει αυτόματα την πόρτα στήν κριτική.
Στην κριτική, όχι στην απαγόρευση και ισοπέδωση!

Είναι άλλο η κριτική και η διαφωνία και άλλο η φίμωση και η καταστολή που επιχειρείται εναντίον τού μέσου, τού κάθε μέσου ενημέρωσης και έκφρασης!

Η καταστολή ενός μέσου ενημέρωσης (και το athens indymedia έχει φωτίσει και αποκαλύψει γεγονότα πού η συμβατική και κρατική σας "πληροφόρηση" κρύβει κάτω από το χαλί τής συγκάλυψης στην βαρβαροτητά σας)
ανοίγει τον δρόμο σε κάθε είδους λογοκρισία και διωγμό τής κάθε ιδέας και άποψης!

Προτιμώ να υπάρχει γύρω μου λόγος και φωνές πού με ενοχλούν και με βρίσκουν ακόμη και εχθρικά αντίθετο (τολμώ να ομολογήσω και για τις φασιστικές και ρατσιστικές ιστοσελίδες ή έντυπα),παρά κλειστά στόματα με αλυσίδες και χειροπέδες!

Εγώ αυτό ονομάζω φασισμό και θα κάνω ότι μπορώ να μην περάσει η επιχείρηση φίμωσης ενάντια στο athens indymedia και η κατάργηση τού πανεπιστημιακού ασύλου τα οποία με τυφλό φανατισμό επιδιώκετε ,με πρόφαση μεμονωμένες αποσπασματικές πράξεις πού δέν εκφράζουν και δέν έχουν καμία πολιτική σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, το φοιτητικό κίνημα και τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο τον οποίο τιμώ και υπερασπίζομαι!
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)
μεμονωμένο άτομο από το Αναρχικό κίνημα
erozer2000@yahoo

(στον εμπρησμό τού βιβλιοπωλείου σου Αδωνι Γεωργιάδη, μην ξεχνάς, έχω πάρει αρνητική καταδικαστική θέση με παλαιότερα κείμενά μου, το ένα μάλιστα στα ίδια σου τα χέρια στο βιβλιοπωλείο τής Σόλωνος....
Μόνο πού ως "ποιότητα" και εσύ δέν έχεις καμία διαφορά με τον φασισμό πού πολλές φορές σε έκαψε......)

Δεν υπάρχουν σχόλια: