Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


«Πώς θα οικοδομηθεί ή μεγάλη τάξη
δίχως τη σοφία των πολλών;»


 Πολίτες της Ημαθίας, 

ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας σας καλεί στην κινητοποίηση των κοινωνικών κινημάτων και των συνδικάτων στη ΔΕΘ. Να διαδηλώσουμε κατά των μνημονίων της Τρόικας, των...
απίστευτων νέων περικοπών των 11,7 δις και όχι μόνο, της εκποίησης του εθνικού μας πλούτου και των αντεργατικών μέτρων που μας ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Τα μέτρα που κόβει και ράβει η κυβέρνηση Σαμαρά προστίθενται σε όλα τα προηγούμενα που οδήγησαν τους ανθρώπους σε απόγνωση και την οικονομία σε πρωτοφανή ύφεση. Μας οδηγούν στην ένδεια  και τη χρεοκοπία.

Δεν έχουμε περιθώρια να εφησυχάζουμε και να αποτελούμε τους απλούς παρατηρητές ή κριτές των εξελίξεων. Καλούμαστε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Να κινητοποιηθούμε αγωνιστικά. Να διεκδικήσουμε, με την πιο πλατειά ενότητα και συσπείρωση, να ζούμε με αξιοπρέπεια. Μπορούμε να σταματήσουμε τον κατήφορο. 

Για όσους δυσκολεύονται να κατέβουν στη Θεσσαλονίκη με άλλο μέσο μεταφοράς, το Σάββατο στις 4 μ.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Εληά, θα περάσει από την Αλεξάνδρεια και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο το βράδυ.

Αναχώρηση λεωφορείου από το Τουριστικό Περίπτερο της Εληάς το Σάββατο 8/9 στις 4:00 μ.μ.
Από το Γραφείο Τύπου της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: