Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ βγαίνει από "αριστερά": «Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση Καμμένου»- ΗΧΗΤΙΚΟ

Πετάει το γάντι στην Κουμουνδούρου ο Φ. Κουβέλης και ζητά από τον Αλ. Τσίπρα να απαντήσει στο άνοιγμα του Π. Καμμένου. Γιατί εκφράζει φόβους για το χρόνο των εκλογών.
Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επανέλαβε ότι δεν τον αφορά το «φλερτ» από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας μάλιστα πως «ο κύριος Βενιζέλος μάς κουνάει σήμερα το δάχτυλο και μάς καλεί σε τρικομματική κυβέρνηση. Δεν μάς αφορά αυτή η ένοχη πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έφεραν τα...
πράγματα στη σημερινή κατάσταση».

Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως η πολιτική του πρόταση αφορά και στα κόμματα της αριστεράς άφησε όμως αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ (3ετή παύση πληρωμών του χρέους) αλλά και για τον Π. Καμμένο (μονομερώς να καταργηθεί το χρέος).

Προκάλεσε όμως αίσθηση η αναφορά του στον κ. Τσίπρα τον οποίο κάλεσε να τοποθετηθεί στο άνοιγμα που του έκανε ο Πάνος Καμμένος: «Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση αυτή» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουβέλης όμως εξέφρασε φόβους για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών λέγοντας ότι υπάρχουν πιέσεις και εισηγήσεις για παράταση του βιου της κυβέρνησης. «Απομένει να δούμε τη στάση Παπαδήμου και των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: