Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αγρια δολοφονία δύο μεταναστών

Στυγερή δολοφονία στο Μενίδι. 28χρονος πρώτα παρέσυρε πεζό και μετά επέστρεψε και εκτέλεσε φίλο του τραυματία .Ο νεαρός έπεσε πάνω σε μετανάστες που στέκονταν, περιμένοντας για μεροκάματο.....
Αρχικά τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν 58χρονο Αλβανό. Μετά από λογομαχία με φίλους του τραυματία επέστρεψε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν απο αυτούς. Τον πυροβόλησε πισώπλατα και μετά του έδωσε τη χαριστική βολή με μια σφαίρα στο στήθος.

Όλα ξεκίνησαν στις 8.20 το πρωί όταν ο 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου έπεσε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πάνω σε μια παρέα μεταναστών που περίμεναν επι της λεωφόρου Θρακομακεδόνων για μεροκάματο. Ένας απο τους μετανάστες, ένας 58χρονος από την Αλβανία, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο. Οι φίλοι του άρχισαν να λογομαχούν με τον 28χρονο και, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνος έφυγε για λίγο από το σημείο, για να αφήσει στο σπίτι τη φίλη του, που ήταν μαζί του. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε στο ίδιο σημείο και πυροβόλησε έναν 35χρονο Πακιστανό στο πόδι ενώ άρχισε να κυνηγά τους υπόλοιπους. Περίπου 50 μέτρα παρακάτω, σε ένα χωράφι, πρόλαβε τον 53χρονο Αλβανό και τον πυροβόλησε πισώπλατα, τραυματίζοντάς τον ενώ αμέσως μετά τον πλησίασε και του έδωσε τη χαριστική βολή με μια σφαίρα στο στήθος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ, newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: