Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Να τσακιστούν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-συνένοχοι για να μπει τέλος στους εκβιασμούς του Μορς και της Τρόικας


Η απαίτηση της Τρόικας διά στόματος του εκπροσώπου της ΕΕ Ματίας Μορς να μπουν όλα τα ταμεία χωρίς εξαίρεση στον ΕΟΠΥΥ, καθώς και το τελεσίγραφο που έστειλε στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δείχνουν ότι όσο παραμένει η χώρα δέσμια των Μνημονίων, δεν θα μείνει όρθιο τίποτα από τα δικαιώματα της κοινωνικής...
πλειοψηφίας. Πέφτουν οι μάσκες όσων τάζουν εξαιρέσεις για τη μια ή την άλλη περίπτωση.

Είναι φανερό ότι η ακυβερνησία ταυτίζεται με τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που είναι πρωτοκολλητές των εντολών ΕΕ, ΔΝΤ, τραπεζών και κεφαλαίου.

Τα περί αναδιαπραγμάτευσης που αναμασάνε Σαμαράς, Βενιζέλος κλπ αποδεικνύονται πολιτική απάτη, καθώς λένε «ναι σε όλα» όταν στέλνει τελεσίγραφο κάποιος γραφειοκράτης των Βρυξελλών.

Προϋπόθεση για το δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλιση, για να επιστραφούν τα κλεμμένα από τα ταμεία, είναι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού των υποτακτικών της Τρόικας και των τραπεζών, η καταγγελία των Μνημονίων και η έξοδος από ΕΕ και ευρωζώνη.

Στις 6 Μάη καταδικάζουμε αποφασιστικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-συνενόχους και κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Με την ψήφο και τον αγώνα μας ανοίγουμε τον άλλο δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: