Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίθεση Τσίπρα κατά διαπλοκής και ΜΜΕ- Παίρνει πάνω του την κόντρα ενώ τα στελέχη του έπιασαν στασίδι στο ΜEGA

Καυστικός ο Αλ. Τσίπρας με τα τηλεοπτικά κανάλια με δήλωσή του προσωποποιεί την κόντρα όταν τα περισσότερα μεγαλοστελέχη του κόμματος έχουν πιάσει στασίδι στο Μέγκα. Όταν απαξιώνεις ένα κανάλι που είναι κοινός τόπος ότι εξυπηρετεί τα αφεντικά του και το σύστημα και δεν το καταγγέλεις συνεχώς αλλά απεναντίας συντηρείς σχέσεις σε προσωπικό όσο και κοινωνικό επίπεδο με τα στελέχη του τότε...

δε γίνεται πιστευτή η κριτική.
Ο Αλ. Τσίπρας είπε τα εξής για τα κανάλια:

«Δε με νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δε σας πιστεύει πλέον. Τον έχετε συκοφαντήσει, τον έχετε προσβάλλει, τον έχετε εκβιάσει.

Δε με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες σας. Με έχετε αποκαλέσει Χρυσαυγίτη, αναρχικό, εθνικιστή, ακραίο και φίλο των τρομοκρατών. Μου προσάπτετε κατηγορίες για όλα τα γούστα.

Σας λέω καθαρά το εξής.

Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε ταυτισμένοι με το μνημόνιο. Το υπερασπιστήκατε με λύσσα. Είστε τόσο ένοχοι όσο είναι και μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις. Έχετε σφιχταγκαλιάσει Βενιζέλο και Σαμαρά, γιατί είναι οι άνθρωποι των δικών σας συμφερόντων. Τον έναν τον έχετε παντρευτεί απ΄ τα παλιά και στον άλλο δίνετε παιδιά για υιοθεσία.

Οι μέρες, όμως, που λύνατε και δένατε πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα θα μιλήσει ο λαός και θα γίνετε παρελθόν. Η αριστερά θα πρωταγωνιστήσει, ο λαός μας θα πρωταγωνιστήσει. Η δημοκρατία θα επιστρέψει σε αυτό το τόπο. Και τότε θα καταλάβετε ότι η δημοκρατία έχει κανόνες. Και αυτούς τους κανόνες θα μάθετε να τους σέβεστε. Είτε το θέλετε είτε όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: