Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Συγκέντρωση έξω από ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάξο για φιλοξενία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωση πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Νάξο έξω από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσόγειος 105,4, την ώρα που η διευθύντρια του σταθμού, Ρούλα Μπράουν έπαιρνε συνέντευξη από υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις Κυκλάδες.

Οι πολίτες, φώναζαν συνθήμα τα κατά των φασιστών, ενώ έγραψαν και ένα σε τοίχο του...
κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός. Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από το σταθμό τα μέλη της Χρυσής Αυγής, χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δήλωσε στο naxos-news.gr, η διευθύντρια του Μεσόγειος.

Η κ. Ρ. Μπράουν, χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο, από τη στιγμή μάλιστα που το συγκεκριμένο κόμμα έχει θέσει νόμιμα υποψηφιότητα και είναι εύλογο, όταν μάλιστα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται η είσοδός του στη Βουλή, να φιλοξενηθεί υποψήφιος βουλευτής του στις Κυκλάδες.
"Αν η Χρυσή Αυγή θεωρείται το ένα άκρο, τότε εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν, χρησιμοποιώντας και απειλητικά και υβριστικά συνθήματα κατά των δημοσιογράφων, αποτελούν το άλλο άκρο", υπογράμμισε ακόμη η Διευθύντρια του Μεσόγειος 105,4.
Το περιστατικό πάντως έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα επεισόδια.
Πηγή :naxosnews.gr

ΧΡΟΝΙΚΑ: Η γνωστή παπαριά που λέγεται από αρκετούς δημοσιογράφους είναι πέρα για πέρα αστήρικτη και ..θανατηφόρα. Οι δολοφόνοι δεν έχουν καμιά θέση στο δημόσιο διάλογο.
Θέση έχουν αυτοί που εκφράζουν πολιτικό λόγο και ο φασισμός δεν είναι πολιτική ιδεολογία.
Απλά πράγματα αλλά και τα αυτονόητα στη χώρα μας έγιναν πολύ δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: