Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΕΛΛΑ- Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει τον δήμαρχο για αποκλεισμό- Έκανε πίσω υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής


   Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πέλλας καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσής της και την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας στην περιοχή της Κρύας Βρύσης.
Συγκεκριμένα, ενώ από την αρχή της προεκλογικής περιόδου είχαμε κλείσει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρύας Βρύσης για ενημερωτική προεκλογική εκδήλωση, ο Δήμος με απόφαση Δημάρχου, και παρά τη θετική...
γνωμάτευση εκ μέρους της Αστυνομίας, απαγόρευσε την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας, με αστείες δικαιολογίες και μας “επέτρεψε” να χρησιμοποιήσουμε την αίθουσα του Μπάσκετ που βρίσκεται στο όριο της πόλης, ενημερώνοντάς μας μόλις τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της εκδήλωσης, την Παρασκευή 27/04/2012, ενώ είχαμε λάβει την έγκριση ήδη από τη Δευτέρα 23/04/2012.
Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για τον αποκλεισμό αυτόν, όταν μάλιστα την ίδια αίθουσα χρησιμοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Η προσπάθεια φίμωσης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σε όλη τη χώρα είναι γνωστή και έχει καταγγελθεί πολλές φορές από την πλευρά μας.
Αποκτάει ιδιαίτερη αξία, όμως, η προσπάθεια αποκλεισμού μας στην Κρύα Βρύση που γίνεται κάτω από την πίεση και την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας από νεοναζί και ξενόφερτους «σκίνχετ», που προσπαθούν να επιβάλουν το φόβο στους κατοίκους της πόλης και το λαό του νομού μας. Αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τη Δημοκρατία η υποχώρηση σε φασιστικές προκλήσεις. Το αυγό του φιδιού έχει ήδη σπάσει και ετοιμάζεται να δώσει το δηλητηριώδες δάγκωμά του σε ολόκληρη την κοινωνία.
Καλούμε τον λαό να μη φοβηθεί.
Μαζί με την πάλη ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης να δώσει με δύναμη και αποφασιστικότητα και τη μάχη ενάντια στις φασιστικές προκλήσεις.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Πέλλας συνεχίζει τις παρεμβάσεις και περιοδείες της σε όλες τις γειτονιές και τα χωριά του νομού και καλεί στην προεκλογική συγκέντρωσή της στα Γιαννιτσά, την Τετάρτη 2 Μάη, ώρα 7:30 μ.μ., στο Φιλίππειο, με ομιλητή τον Μπάμπη Κουρουνδή, μέλος του Πανελλαδικού συντονιστικού και παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: