Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΗΜΑΘΙΑ- Βόμβα Χαμπίδη: Αγρότης πήρε 700 χιλ ευρώ από τον ΕΛΓΑ με μεσολάβηση πολιτικού της Ημαθίας!!

Δ. Χαμπίδης
Μια βόμβα απασφαλισμένη
έριξε Δημήτρης Χαμπίδης
πριν από λίγο που αν εκραγεί
θα "κάψει" τουλάχιστον έναν
πολιτικό-βουλευτή και δυο
γνωστές οικογένειες της Ημαθίας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πριν από λίγο στην διαδικτυακή συνέντευξη ότι "υπάρχουν δυο οικογένειες της Ημαθίας που πήραν μέσα σε δυο χρόνια από το ΕΛΓΑ ως αποζημίωση 700 χιλιάδες ευρώ και...
τώρα την υπόθεση αυτή ερευνά ο εισαγγελέας. Πήραν τα λεφτά με μεσολάβηση πολιτικού. Δεν το ξέρετε;" ρώτησε ο Δ. Χαμπίδης που ως γεωπόνος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις του χώρου.

Η ερώτηση βέβαια απαντήθηκε αρνητικά τόσο από τον συντονιστή της συζήτησης Χ. Καφτεράνη που είπε ότι θα κληθεί σε άλλη συνέντευξη να μιλήσει για το θέμα αυτό όσο και από την Γ. Μπατσαρά, περιφερειακή σύμβουλο του Ψωμιάδη και υποψήφια με τη ΝΔ. Δήλωσε άγνοια η κ. Μπατσαρά αλλά ουδόλως σκέφτηκε να πιέσει τον Χαμπίδη να αποκαλύψει το όνομα και να δεσμευτεί ότι θα προσφύγει κι αυτή στον εισαγγελέα ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα η υπόθεση αυτή.

Ο Γικόνογλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έως πριν μια βδομάδα δεν ρώτησε κι αυτός τον παρακαθήμενό του να μάθει το όνομα τόσο της οικογένειας που τσέπωσε 700 χιλιάδες ευρώ όσο και το όνομα του πολιτικού που έκανε τη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: