Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ "αδειάζει" Κουβέλη: «Η δημαρχία δεν το φωνάζει, αλλά στηρίζουμε ΠΑΣΟΚ»

Έχουν ακουστεί κατά καιρούς αρκετοί χαρακτηρισμοί για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Με προσωπικές αποφάσεις, χωρίς να ρωτήσει κανέναν αποφάσισε στο παρελθόν να απαγορεύσει τη χρήση της πλατείας Αριστοτέλους προκαλώντας αντιδράσεις, να απαξιώσει με βαρείς χαρακτηρισμούς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ και μετά να...
τρέχει να τα μαζέψει κλπ.

Η τελευταία του δήλωση όμως είναι τέτοιας υφής που έβαλε φωτιά στα μπατζάκια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ γενικότερα και της οργάνωσης της Θεσσαλονίκης ειδικότερα. Ο δήμαρχος είπε ότι "..η δημαρχεία δεν το φωνάζει αλλά στηρίζουμε Βενιζέλο και ΠΑΣΟΚ".

Μόλις το άκουσαν τα στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη που έβαλαν πλάτη για να εκλεγεί ο Μπουτάρης δήμαρχος αγωνιζόμενοι μέσα από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ έπαθαν ένα μίνι εγκεφαλικό. Βγήκε άρον άρον ο Σάκης Παπαθανασίου, μέλος της εκτελεστικής της ΔΗΜΑΡ και επιχείρησε να μαζέψει το θέμα αλλά έλα ντε που δε μαζεύεται.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν σαφής και ας πρόσεχαν ή καλύτερα ας προσέξουν τη Δευτέρα των εκλογών με ποιους θα πάνε και ποιους θα ..αφήσουν.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι ανάλογες συμπεριφορές θα αντιμετωπίσουν από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που θα συμπεριφερθεί στη ΔΗΜΑΡ ως φτωχό συγγενή.

Οι ηγέτες του κόμματος θα πρέπει να είναι τόσο διψασμένοι με την εξουσία ώστε να παραδοθούν άνευ όρων με μοναδικό αντάλλαγμα τη συμμετοχή τους σε μια κυβέρνηση πετώντας την πολιτική αξιοπρέπεια στα σκουπίδια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δημαρχος μιας τεραστιας ιστορικα πολης , αλλα ποτε δεν σεβαστηκε τιποτα. Πεταει μονιμος ρουκετες και μετα κανει τον αμερικανο. Καλος χρυσος , αλλα πλεον ειναι επικινδυνες οι δηλωσεις του . Ειδικα στο θεμα του ΗΡΑΚΛΗ ειπε οτι @απαρια του κατεβηκε. Ας προσεχουν αλλη φορα οι θεσσαλονικεις.
Ο δημαρχος ειναι ολων των πολιτων και οχι αριστερων πολιτων δεξιων κτλ. Αυτος εδειξε καθαρα οτι δεν ξερει να το βουλωνει και ειδικα σε τετοιες στιγμες . Να αβανταρει τον μπενυ που μας εφτασε σε τετοια χαλια.