Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα δημοτικά, Ανοιχτά τα Γυμνάσια - Λύκεια !!

Λήφθηκε απόφαση από το δήμο Αλεξάνδρειας για τα σχολεία. Τα δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά και αύριο ενώ τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δεν μπορώ να κατανοήσω...την απόφαση της διοίκησης αυτής να διαχωρίσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι κίνδυνοι για τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων είναι το ίδιο πιθανοί με τους μαθητές των δημοτικών που θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι θα παρέμεναν όλα τα διαλείμματα εντός του κτηρίου ενώ οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ποιος εγγυάται ότι δεν θα βγουν στην αυλή;
Ποιος άραγε σκέφτηκε τους εκπαιδευτικούς που πρέπει να ξεκινήσουν ώρες νωρίτερα εν μέσω παγετού για να πάνε στο σχολείο τους;
Θα ισχυριστεί κάποιος ότι είναι η δουλειά τους. Σωστά, είναι η δουλειά τους αλλά αυτή μπορεί να αναπληρωθεί και θα αναπληρωθεί αυτή που χάθηκε τις προηγούμενες μέρες.
Είναι τουλάχιστον άστοχη η απόφαση της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας να διαχωρίσει τους μαθητές και να διαβαθμίσει τους κινδύνους.
Έχει ακόμα ώρα να το ξανασκεφτεί και να αλλάξει την απόφασή της.

12 σχόλια:

Xronika είπε...

Οι καθηγητές αύριο για οδική βοήθεια να απευθύνονται στο δήμο Αλεξάνδρειας. Αφού ρίξει αύριο το πρωί αλάτι μετά μπορεί να σας εξυπηρετήσει όλους. Επίσης θα διαθέτει και ασθενοφόρο για τους μαθητές που θα γλυστράνε στο δρόμο για την μάθηση που ούτε λεπτό δεν κάνει να χαθεί.

ο Χάρακας

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική και εύστοχη στις αποφάσεις της η Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας.Η ευστροφία , η αποφασιστικότητα και η δικαιοσύνη είναι χαρακτηριστικά αποτελεσματικής και σωστής ηγεσίας....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θα καταφέρει αύριο ο δήμαρχος θα είναι να υπολειτουργήσουν τα γυμνάσια και τα λύκεια.Οι καθηγητές από μακριά μπορούν να πάρουν και άδεια,παρά να βρεθούν σε κανένα χαντάκι πρωινιάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος δήμαρχος έχει φροντίσει να καθαρισθούν οι αυλές των σχολείων ώστε να είναι ασφαλή τα παιδιά;η εικόνα των σχολείων του δήμου Αλεξάνδρειας , ειδικά του πρώην δήμου Πλατέος, μαρτυρούν το αντίθετο.Το σκέφτηκε κανείς αυτό;στη Βέροια που έχει το μισό χιόνι και τα σχολεία είναι κλειστά.Ας το προσέξουν αυτό.

Ανώνυμος είπε...

egw kurie moxla tha ithela san mathitis na sas zitisw, epeidi exete epoikinwnia me tous armodious gia afta ta themata ston dhmo alexandreias, na tous peite oti ta lykeia kai ta gimnasia dn exoun theous mesa exoun mathite... paidia pou asxetos tin hlikia mporoun na xtupisoun opws kai o kathe megalos kai genika o kathe anthropos.. gia auto sas parakalw na epikinwnisete kai na tous peite oti oloi i mathites diamartironte... k oti dn ine pragmata afta.. euxaristw.

Ανώνυμος είπε...

KSEREI O DIMARXOS TI KANEI...TOYS DIEYTHINTES THELEI ...LIGEI THN PARASKEYH H DIORIA GIA TIS SYNXONETSEIS....KATALAVATE???

Ανώνυμος είπε...

http://www.deltiokairou.gr/weather/?lat=40.628682&lon=22.451076&maptype=4&zoomlevel=12&sted=Αλεξάνδρεια &parent=geografika&sub=makedonia&subofsub=imatheia&leaf=Αλεξάνδρεια

αυριο 8 το πρωι θα εχει -2.ωραίος καιρος για τουμπες

Ανώνυμος είπε...

Για τους πιθανούς κινδύνους για τους μαθητές συμφωνώ. Για τους εκπαιδευτικούς όχι γιατί με την ίδια λογική κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν πρέπει αύριο να πάει στην δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

Akrivws opws leitourgoun oles oi dhmosies uphresies etsi tha leitourghsoun kai ta sxoleia.. Epishs autoi pou erxontai apo makrua opws proanaferthhke mporoun na erthoun me treno eukola!!epishs h deuteroathmia mporei na anoixei estw kai me xionia giati ta paidia einai se hlikia pou mporoun na katalavoun tous diaforous kindunous kai na tous apofugoun..

Ανώνυμος είπε...

κλειστά αυριο και τα Γυμνάσια

Ανώνυμος είπε...

Opws kai o symma8hths mou pou egrapse pio panw to sxolio tou 8elw kai egw ws paidi tis 1s lykeiou na sas pw oti dn diamartyrontai mono ma8ites alla kai goneis giati afou exoun mporesei na pane me terastia prospa8eia sth douleia tous se allh polh!!! prepei na exoun kai to nou tous sta paidia tous taytoxrona an ta paidia tous exoun ftasei soa sto sxoleio tous!!!!Ayto h8ela na symplhrwsw kai na sas parakalesw kai egw na epoikinoisete mazi tou kai na tou peite tn apopsh mas gia ayth tou thn tragikh!!!!!!! apofash Sas eyxaristw ek twn proterwn...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΤΡΕΝΟ .. ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΛΑΤΕΩΣ ...ΝΤΡΟΠΗ ...