Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Με νέα απόφαση ο δήμος κλείνει και τα Γυμνάσια - Λύκεια στην επικράτειά του

Με νέα του απόφαση ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης ανακάλεσε την προηγούμενη και κλείνει και τα Γυμνάσια Λύκεια στην επικράτεια του δήμου.
Ο μοναδικός λόγος που ο δήμαρχος...προχώρησε στην απόφαση αυτή είναι το γεγονός ότι ήδη άρχισε να υποχωρεί η θερμοκρασία, έφτασε την ώρα αυτή στους μείον δυο, και οι δρόμοι άρχισαν να παγώνουν.
Ήδη έχει δώσει εντολή στις αλατιέρες του δήμου να ρίξουν αλάτι και να σημειώσουμε ότι οι αυλές των σχολείων είναι καθαρές.

6 σχόλια:

Giannakis είπε...

Μπορεί ο κύριος Δημητριάδης να έκλισε τα σχολεία για σήμερα Πέμπτη, αλλα κατά την γνώμη μου δεν έχει καταλάβει ακόμη την σοβαρότητα της κατάστασης με το χιόνι.

Ανώνυμος είπε...

pos na mhn einai pagomenoi oi dromoi afoy einai aka8aristoi kai den exoyn riksei alati. ntroph!!!!

Ανώνυμος είπε...

θελουμε να μας ενημερωσετε για την παρασκευη 10-2-2012 εαν τα σχολεια θα παραμεινουν κλειστα..... ευχαριστουμε .

Ανώνυμος είπε...

Synfwnw me to filo pio panw mporeite na mas enhmerwsete gia ta sxoleia ayrio paraskeyh 8a leitOurghsoun kanonika???An mporeite na mas enhmerwsete oso pio grhgora mporeite an ginetai!!!......Eyxaristw

Ανώνυμος είπε...

aurio ta sxoleia 8a anoi3oun??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ......ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 8Α ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΟΥ ΤΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΚΙΟΛΑΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Τ ΒΡΑΔΥ......ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ......!!!!!!!!