Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βεροίας συγχαίρει τους «Αγανακτισμένους» της πλατείας Δημαρχείου Βεροίας για τις πρωτοβουλίες και τους αγώνες τους ενάντια στο «χαράτσι» των... ακινήτων, που ανατέθηκε από την Κυβέρνηση να εισπράττεται μαζί με τους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα να υιοθετηθεί το σχετικό ψήφισμά τους από το Δημοτικό Συμβούλιο – να εκδοθεί η υπ΄αριθ. 733/2011 απόφασή του και να αναληφθεί επίσημα από το Δήμο ο αγώνας αυτός.

Επίσης συγχαίρει το Δήμο Βεροίας για την πιο πάνω απόφασή του, με την οποία:

A. Ορίστηκε Γραφείο με αριθμό 13 στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου (παραδοσιακό κτίριο) –στελεχώθηκε με υπάλληλο και όλα τα σχετικά – και λειτουργεί καθημερινά από την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 και ώρες: 07:30 – 14:30΄.

B. Ο υπάλληλος του πιο πάνω Γραφείου θα παραλαμβάνει από τους Δημότες τα αποδεικτικά πληρωμής στις Τράπεζες: του ρεύματος – των δημοτικών τελών κλπ. «εκτός του χαρατσιού», για να κατατεθούν ομαδικά με εξώδικο στην Δ.Ε.Η. και με αίτημα να μη γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησής τους, αφού ως πελάτες της εξόφλησαν τις υποχρεώσεις τους προς αυτήν.

Ύστερα από τα παραπάνω, αλούμε και συνιστούμε σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και τους επιχειρηματίες της Αγοράς της Βέροιας να επισκεφθούν το πιο πάνω Γραφείο του Δήμου Βεροίας και να καταθέσουν τα σχετικά αποδεικτικά, με τα οποία έχουν πληρώσει στις Τράπεζες όλες τις υποχρεώσεις τους «εκτός του χαρατσιού».-

Δεν υπάρχουν σχόλια: