Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ-ΦΕΡΕΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ

Παπαχατζής- Φερέτης
Γράψαμε νωρίτερα το μεσημέρι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για να εξαρθρωθεί κύκλωμα τοκογλύφων. Μάλιστα η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε ότι βρίσκονται εντός του κυκλώματος και απ΄ ότι φαίνεται σε ηγετική θέση, ένας εφοριακός, ένας αστυνομικός και...
άλλα "υψηλά" πρόσωπα της Θεσσαλονίκης.
Καραμπέρης- Βελόπουλος
Όπως ήδη έγινε γνωστό, τρεις μεγαλοσχήμονες της Βόρειας Ελλάδας είναι μπλεγμένοι στο κύκλωμα και εδώ και λίγες ώρες φιλοξενούνται στα γραφεία της ΑΔ Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος για τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του ΛΑΟΣ στο νομό Ημαθίας Μ. Καραμπέρη, τον δημοσιογράφο και διευθυντικό στέλεχος της ΕΤ3 Φερέτη που πρόσκειται στη ΝΔ και τον πρώην πρόεδρο των εφοριακών και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπαχατζή που κατάγεται από την Ημαθία.

Το κύκλωμα φαίνεται να είχε ξεπεράσει τις κομματικές διαφορές και το είχαν καταστήσει διακομματικό και τα κέρδη που τσέπωναν ήταν πάρα πολύ μεγάλα. Λέγεται ότι έκαναν κύκλο εργασιών ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Το γεγονός ότι ορισμένοι θα επιχειρήσουν να συνδέσουν τον Παπαχατζή που δήλωνε και ήταν φανατικός οπαδός και υποστηρικτής του Βενιζέλου με τον Υπουργό είναι προφανές ότι θα συμβεί αλλά ουδείς μπορεί να ισχυριστεί στα σοβαρά ότι υπάρχει η όποια ύποπτη διασύνδεση.

Από την άλλη, ο Καρατζαφέρης πρέπει να βγει και να εξηγήσει όπως και ο Βελόπουλος γιατί είχαν ένα τέτοιο μπουμπούκι ως επικεφαλή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο στην Ημαθία. Δεν ήξεραν;

Όσο για το Φερέτη, θα πρέπει να πει δυο κουβέντες ο διευθυντής της ΕΤ3. Να πει για τις εντυπωσιακές δράσεις του συνεργάτη του που είχε βρει τον τρόπο να καταπολεμήσει την κρίση αλλά δεν του είπε τη συνταγή να βγει και το κανάλι από το οικονομικό αδιέξοδο.

Η ξεφτίλα μαζεμένη αλλά κανείς δε γελιέται ότι κάποιος απ΄ αυτούς θα πάει φυλακή, θα δημευτεί η περιουσία του, θα πληρώσει τέλος πάντων για την παράνομη δράση του. Κανείς δεν πιστεύει ότι μπορεί η αστική δικαιοσύνη να βάλει τάξη στο φαινόμενο αυτό.
Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: