Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΧΤΥΠΟΥΝ" ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Δείτε τα δυο γεγονότα όπως τα περιγράφει το αστυνομικό δελτίο που έχουν να κάνουν με ισάριθμες απάτες από επιτήδειους εις βάρος ηλικιωμένων. Είναι χαρακτηριστικό ότι εν μέσω κρίσης οι μικροεγκληματίες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. "Χτυπούν" υπέργηρους και εκμεταλλεύονται την αγαθότητα που δείχνουν και τους ανοίγουν τα σπίτια τους. Ευτυχώς που ακόμα δεν σημειώθηκε κανένα δυστύχημα...
Διαβάστε τα δυο περιστατικά...
1) Χθες (12.01.2012) το πρωί, στη Βέροια, άγνωστος άνδρας, πλησίασε 89χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι ότι ο γιός της χρωστάει χρήματα στην εφορία, έπεισε την ηλικιωμένη να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ.

2) Χθες (12.01.2012) το μεσημέρι, στο Νέο Σούλι Σερρών, δύο άγνωστοι δράστες (ένας άνδρας και μία γυναίκα) επισκέφτηκαν την οικία 90χρονου ημεδαπού. Η άγνωστη γυναίκα προσποιούμενη υπάλληλο Εφορίας, απαίτησε και έλαβε από τον ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ για δήθεν τακτοποίηση οφειλής του εγγονού του, ενώ ταυτόχρονα ο άγνωστος άνδρας χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε επιπλέον από την οικία το χρηματικό ποσό των (11.300) ευρώ.

Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: