Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;

Αυτή την ώρα ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης παραχωρεί συνέντευξη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 στους δημοσιογράφους Καμπάνη και Καραλιόπουλο. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης ερωτώμενος σχετικά με το αν θα αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική με το πέρας της θητείας έδωσε μια απάντηση αμφίσημη που αφήνει πολλά...ενδεχόμενα ανοιχτά.
Είπε ότι αυτό το διάστημα και μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του ως αντιπεριφερειάρχης θα είναι στη θέση του και ότι οτιδήποτε κι αν λέγεται ως σενάριο δεν τον αφορά επί του παρόντος και δεν έχει εκπορευτεί από το δικό του στόμα.
Είναι προφανές ότι ο Καραπαναγιωτίδης ακούει όλα όσα διακινούνται που είτε τον φέρνουν ως υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας ικανό να πάρει τη νίκη έχοντας απέναντί του είτε την νυν δήμαρχο είτε άλλον από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ακούει ότι πρέπει να επιστρατευτεί από τη ΝΔ για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας και πάλι ως αντιπεριφερειάρχης και είναι σαφές ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο.
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λοιπόν και το πιο πιθανόν είναι να τον δούμε ως υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλους εκείνους που ήδη καταστρώνουν σχέδια επί χάρτου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει τον κεμεντζέ του και να πάει για περιοδεία, ας μας αφήσει ήσυχους ο κύριος, που δεν προσέφερε απολύτως τίποτε στη Αλεξάνδρεια, εκτός από το να μονοκομματικά ρουσφέτια, και όχι πάντα, γιατί θα έπρεπε να είσαι στο άρμα κάποιου κολλητού του για να σε εξυπηρετήσει , ας πάει στο καλό του, και θα ζήσουμε πολιτικά και χωρίς αυτόν

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο μια πετυχημενη πορεια στην νομαρχια πρεπει να προσφερει και στη δημαρχια,αντε και καλα κρασια

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ. ΑΡΕ ΓΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?????????/

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΙΑΝΗ .ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.