Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ: ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

Ενώ αυτή τη στιγμή οι βουλευτές ψηφίζουν και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΛΑΟΣ ο Πετσάλνικος λίγο πριν είπε τον πόνο του γιατί, λέει, τον αδίκησαν τα συμφέροντα. Τι θα γίνει επιτέλους με τα συμφέροντα αυτά; Γιατί κυνηγάνε τον πρόεδρο της Βουλής;. Τι είχε γίνει; Να, που παρά λίγο να δούμε... πρωθυπουργό τον Πετσάλνικο και να πάθουμε πλάκα όλοι μας.
Θύμωσε ο Πετσάλνικος που αν δεν ήταν κολλητός του ΓΑΠ δεν θα τον ήξερε ούτε η μάννα του και επιτέθηκε στα συμφέροντα που τον λοιδωρούν.
Η δήλωση του προέδρου της Βουλής είναι:
"Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα, κάτι που εγώ δεν είχα επιδιώξει. Με διαστρευλώσεις και αναλήθειες ορισμένοι επιδόθηκαν σε ένα αγώνα δρόμου για να με μειώσουν ως πολιτικός και ως άνθρωπο" τόνισε ο Φ. Πετσάλνικος ενώ συμπλήρωσε ότι: "μου γεννήθηκε ένα ερώτημα: σε ποιόν οφείλουμε να λογοδοτούμε όλοι εμείς ως βουλευτές και ως πολιτικοί; Οφείλουμε να λογοδοτούμε στους πολίτες, στο σύνολο του ελληνικού λαού. Λογοδοτώ και σε όλους εσάς τους βουλευτές ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά δεν λογοδότησα και δεν θα λογοδοτήσω σε κανένα άλλο εξωθεσμικό παράγοντα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: