Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΟΡΙΔΗ

Το γράψαμε εδώ και μέρες. Οι Πασόκοι βουλευτές άρχισαν αμέσως μετά την συμφωνία για την Συγκυβέρνηση να απελευθερώνονται και να κάνουν αντιπολίτευση στα όσα οι ίδιοι έχουν ψηφίσει με φανατισμό δυο χρόνια τώρα.
Τη μια οι 14 βουλευτές που ζητούσαν να ελαστικοποιηθεί το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, την άλλη αυτοί που βγαίνουν και ζητάνε αλλαγές στην ακολοθούμενη πολιτική που οι ίδιοι ψήφισαν...τώρα έχουμε και τον Πρωτόπαπα.
Ο και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και βασικός υποστηρικτής της πολιτικής της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ τόσο μέσα στη Βουλή όσο και στα τηλεοπτικά παράθυρα βγήκε και συμφώνησε με τον Υπουργό του ΛΑΟΣ Βορίδη που ζήτησε να ελαστικοποιθεί η εργασιακή εφεδρεία στον τομέα ευθύνης του.
Ο Πρωτόπαπας βγήκε και δήλωσε ότι έχει δίκιο ο Βορίδης, ότι συμφωνεί μαζί του και ότι και ο ίδιος τα έλεγε αλλά δεν έγινε αποδεκτή η εισήγησή του.
Δεν πέρασε ούτε δεκαήμερο λοιπόν και άρχισαν οι συμμαχίες να προκύπτουν. Να βλέπουμε τον Πασόκο που ήθελε να γίνει Υπουργός στον τελευταίο ανασχηματισμό να συμφωνεί με τον ακροδεξιό Βορίδη που αναβαπτίζεται πολιτικά.
Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: