Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΛΚΙΔΗ: ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

"Έχετε στα χέρια σας ένα φάκελο με στοιχεία και σας ζητώ να τα δώστε στο φως ώστε να μάθουν την αλήθεια οι πολίτες". Έτσι άρχισε τη συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας αναφερόμενος στα στοιχεία που έχει συλλέξει και αφορούν στο δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο κ. Χαλκίδης κάνει εκτενή αναφορά στην...διακυβέρνηση της ΝΔ από το 2004 ως το 2009 και αναγνωρίζει αδυναμίες και καθυστερήσεις αλλά το τελικό ισοζύγιο είναι θετικό. Για την Ημαθία, είπε, ότι οι αγρότες και εργαζόμενοι συνολικά στηρίχτηκαν από τη ΝΔ αφού επί θητείας της λήφθηκαν μέτρα υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των αγροτών.
"Στηρίξαμε τους αγρότες του νομού με χίλιες δυο αποφάσεις που πήραμε. Τα πανωτόκια ήταν ληστρικά και τα ρυθμίσαμε. Εντάξαμε στον ΕΛΓΑ μια σειρά ασθενειών στις παραγωγές του ώστε να στηρίξουμε το εισόδημά του. Ξεχάσαμε τη στήριξη με το πακέτο Χατζηγάκη;" τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής υπενθύμισε τη διαρκή στήριξή του στους αγώνες των αγροτών λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ποιος ήταν παρών στα μπλόκα των αγροτών;" θέλοντας προφανώς να τονίσει την δράση του υπέρ των αγροτών κλπ
Δεν ξέρατε όλοι σας και όλοι οι Ημαθιώτες ότι όλοι περίμεναν πότε θα γίνει η παρέμβαση η δική μου επί ΝΔ ώστε να λυθούν προβλήματα; Με τιμάει ο Ημαθιώτης με την εμπιστοσύνη του είκοσι χρόνια τώρα με πρωτιές πάντα στις εκλογές, σημειώνει θέλοντας να δώσει απαντήσεις σε όλους όσοι τον αμφισβητούν και σεναριολογούν ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε Κύριε Μόχλα το περιεχόμενο του φακέλου , για να μάθουμε κι εμείς την αλήθεια.