Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ"

Τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στον ΧΥΤΑ Φυλής και είναι έτοιμες να επέμβουν ώστε να ανοίξουν τον ΧΥΤΑ. Έχουν εντολή να τον ανοίξουν πάση θυσία και θεωρείται ζήτημα χρόνου να κάνουν επέμβαση και να συγκρουστούν με τους πεντακόσιους περίπου εργαζόμενους που βρίσκονται μέσα στον ΧΥΤΑ για να προστατεύσουν το χώρο και τον αγώνα τους.
Στην περιοχή βρίσκεται και εισαγγελέας που... θα πράξει το τυπικό, θα δώσει εντολή επέμβασης.
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να συγκρουστεί με το εργατικό κίνημα και κρίνεται απαραίτητο να δείξουν και οι άλλοι εργαζόμενοι την αληλλεγγύη τους στον αγώνα αυτόν.
Η Κυβέρνηση που ξεπουλά τη χώρα ήδη ενεργοποίησε τη συμφωνία με τους ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια από την Αθήνα τα οποία συνοδεύουν περιπολικά της αστυνομίας.
Η Κυβέρνηση δια του Λοβέρδου ποινοικοποίησε την απεργία των εργαζομένων στην καθαριόητα ενεργοποιώντας νόμο που επισείει μεγάλες ποινές εναντίον των απεργών.
Όλα αυτά μπορούν να καταπέσουν αν το Κίνημα αντισταθεί. Κανένα διάταγμα και κανένας νόμος δεν εφαρμόστηκε αν δεν έχει τη λαϊκή αποδοχή.


Θέλω να επισημάνω όμως ότι ο απλός κόσμος που τηλεφωνεί στους δήμους και τους εισαγγελείς και κάνουν παράπονα είναι σαφές ότι υποσκάπτουν το δικό τους μέλλον. Δίνουν λαβή και επιχειρήματα στους Πασόκους να στείλουν ΜΑΤ και εκδώσουν τρομονόμους. Ας πάψουμε κάποτε να σκεφτόμαστε την πάρτι μας και ας δούμε το κοινό συμφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: