Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ο ΠΑΝ. ΜΕΣΣΑΛΑΣ


Ακόμα μια υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Φώτη Δημητριάδη «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» που σηματοδοτεί την ανανέωση και την είσοδο πολιτών στα κοινά που έχουν πλούσιες εμπειρίες από την καθημερινότητα.
Ο..
..Παναγιώτης Δ. Μεσσαλάς, ένας νέος άνθρωπος που ασχολείται χρόνια τώρα επαγγελματικά με την αγροτική παραγωγή ως μεγαλοκαλλιεργητής αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου με την παράταξη του Φ. Δημητριάδη.
Είναι προφανές πως η υποψηφιότητα του Παναγ. Μεσσαλά ενισχύει τον συνδυασμό στην δημοτική κοινότητα της Αλεξάνδρειας όπου και θα είναι υποψήφιος.

11 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Aυτο και αν είναι έκπληξή. Ο παναγιωτης εχει ενα ευτη κυκλο γνωριμιων και συνεργατων ενω προκειται για εξαιρετικό άνθρωπο με σπάνια οξυδέρκειά και κριση. Συγχαρητήριά στον κ Δημητριαδη για την επιλογη του .

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα σου άρεσε να έχει ο αντιδήμαρχος Μεσσαλάς κάποιον άλλον Μεσσαλά απέναντι?? Πρέπει να το γούσταρες με την καλπάζουσα φαντασία σου, αλλά δεν ισχύει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλος σου λέει μετά ..... (Π.Μ)

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΛΑΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Λιολιόπουλε το Μεσσαλά πήρε ο Δημητριάδης όχι τον Ριβάλντο !!

Ανώνυμος είπε...

re lioliopoule afou esy den tha ton psifiseis ti erotologa einai auta pou les, alla ops kai na exei o panagiotis den paei me ton dimitriadi opote moxla anakalese

Nikos Lioliopoulos είπε...

Οχι Ριβαλλντο απλα ...Λιονελ Μεσσι!!

Εγω παντως θα τον ψηφισω, τωρα πως γινεται αυτο, ψαξτο μονος σου ανωνυμε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Οι ανωνυμοι που περνουν θεση και σχολιαζουν ποιος ειναι απεναντι σε ποιον, θα επρεπε να ξερουν πως ο νυν αντιδημαρχος δεν μπορει να εχει απεναντι του αλλο Μεσσαλα γιατι απλα δεν είναι ουτε ο ιδιος υποψηφιος.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Λιολιόπουλε, πάς καλά? Συγχαίρεις τον Δημητριάδη για την υποψηφιότητα του Μεσσαλά , γράφεις χίλια μύρια κολακευτικά λόγια, δηλώνεις προγενέστερα υποψήφιος με τον Δημητριάδη, και στην συνέχεια δηλώνεις πως θα ψηφίσεις Μεσσαλά!! Μήπως πρέπει να ασχοληθεί η επιστήμη με την περίπτωση σου?