Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - Ο ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στην Βέροια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κυριάκος Βελόπουλος και παράλληλα παρουσίασε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Μάρκο Καραμπέρη. Στις δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» τόνισε: “Η πρόταση του συνδυασμού μας είναι πρόταση αλλαγής στο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας. Το παλαιό μοντέλο..
έχει χρεοκοπήσει και ανήκει στο παρελθόν, φέρνουμε λοιπόν το καινούριο για να μπορέσει η Κ. Μακεδονία να πάρει τη θέση που της αξίζει. Η οικονομία μας πρέπει να βασιστεί στον πυλώνα του τουρισμού που είναι η βαριά βιομηχανία μας. Για το Νομό Ημαθίας, 3 είναι οι άξονες της τουριστικής ανάπτυξης, ο θρησκευτικός, ο εσωτερικός και ο ιστορικός τουρισμός. Όταν ο Νομός διαθέτει τις Αιγές και τον χώρο του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, αναρωτιέμαι γιατί η Πολιτεία και τα 2 μεγάλα κόμματα μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιληφθεί τη σπουδαιότητα των χώρων αυτών. Όταν η Ημαθία διαθέτει χιονοδρομικά κέντρα που θα ήταν χώρος προσέλκυσης του εσωτερικού τουρισμού, αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουμε άξιες λόγου υποδομές όπως lift, δρόμους για να είναι εύκολη η προσπέλαση και η χρήση.
Η Ημαθία για να βγει από την απομόνωση πέρα από την Εγνατία οδό χρειάζεται και αεροδρόμιο, η μετεγκατάσταση λοιπόν του αεροδρομίου στην καρδιά της Μακεδονίας στη θέση Κλειδί θα σπάσει την απομόνωση. Πέρα από αυτές τις προτάσεις υπάρχει και σειρά άλλων προτάσεων οι οποίες είναι έτοιμες να υλοποιηθούν όταν θα αναλάβουμε τη διοίκηση της Περιφέρειας. Ρωτάω λοιπόν τους Ημαθιώτες:
Τους παίρνουν το γάλα τα καρτέλ έναντι πινακίου φακής;
Τους παίρνουν τα ροδάκινα τζάμπα;
Τι έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Γιατί συνεχίζετε να τους ψηφίζετε;
Η Μακεδονία χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται το νέο το δημιουργικό, χρειάζεται Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις!»
Στη συνέχεια παρουσίασε τον Αντιπεριφερειάρχη κ Καραμπέρη Μάρκο, γνωστό επιχειρηματία στη Βέροια και Πανελλαδικά, λέγοντας τα εξής: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: