Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Δήμαρχο Πλατέος και υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Φώτη Δημητριάδη, οι κάτοικοι των οικισμών του Δήμου Αντιγονιδών, όπου περιόδευσε σήμερα το πρωί.
Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στον κ. Δημητριάδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» τους ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για τη στήριξη των αγροτών, τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι η βελτίωση των υποδομών, κυρίως σε ό,τι αφορά το δίκτυο άρδευσης και η ίδρυση στο νέο δήμο τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης με εξειδικευμένο προσωπικό, για τη σωστή ενημέρωση των γεωργοκτηνοτρόφων.
Ο κ. Δημητριάδης καθησύχασε επίσης τους κατοίκους ότι..
στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία δεν πρόκειται να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη, ώστε να μην επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο οι δημότες. Μάλιστα, δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο μείωσής τους, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για ευπαθείς ομάδες, καθώς και για τους νέους επαγγελματίες.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δημητριάδης στη δέσμευση της παράταξής του για συνέχιση της λειτουργίας όλων των δημοτικών και τοπικών καταστημάτων, ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται στον τόπο διαμονής τους, καθώς και στις θέσεις του για την κοινωνική πολιτική, που, όπως είπε, είναι αυτονόητη υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Σήμερα, στις 19.00, ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας, Φώτης Δημητριάδης, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της παράταξης «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας», στο καφενείο του Σιδηρόπουλου στο Σταυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: