Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;

Έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ για προσλήψεις συγκεκριμένων συγγενικών προσώπων υποψηφίων συμβούλων με την παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Προσλήψεις που έγιναν κάτω από το καθεστώς των επειγουσών αναγκών και ως επείγουσα ανάγκη κρίθηκε ότι ο δήμος χρειάζονταν καθαρίστριες (δεν απασχολούνται ως καθαρίστριες αλλά σε άλλες θέσεις) και προσλήφθηκαν δυο κυρίες για δουλειά 135 ημερών.
Όλως τυχαίως, οι δυο κυρίες είναι συγγενείς πρώτου βαθμού ισάριθμων υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας.
Ωστόσο, το θέμα αυτό δε σταματάει εδώ. Πληροφορήθηκα ότι μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος, συνταξιούχος εδώ και έναν και πλέον χρόνο από την δημόσια υπηρεσία που δούλευε, άρχισε να κατοικοεδρεύει στο γραφείο της υπηρεσίας εδώ και μέρες για ευνόητους λόγους.
Η υπόθεση αυτή αφορά..
..σε υποψήφια δημοτική σύμβουλο, πρώην υπάλληλο του υποκατατήματος της Αλεξάνδρειας, που αρκετοί συμπολίτες είδαν στο γραφείο του ΙΚΑ και μάλιστα αναρωτήθηκαν τι άραγε να την κάνει να χάνει την ώρα της στην υπηρεσία που επι σειρά ετών απασχολούνταν όταν έχει μπροστά της έναν προσωπικό αγώνα εν όψει εκλογών αφού ως υποψήφια "κυνηγάει" σταυρούς.
Η παρουσία της εκεί είναι προφανές ότι στοχεύει στην άγρα σταυρών προτίμησης και όχι σε ξαφνικό "πόνο ψυχής" για τους συναδέλφους της που υποτίθεται ότι πάει καθημερινά ή πολύ συχνά για να βοηθήσει.
Τακτικές τέτοιου τύπου είναι ξεπερασμένες και καταδικαστέες από συνειδητοποιημένους πολίτες και πρέπει να σταματήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: