Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μ. Χρυσοχοΐδης: "Στήριξτε Μπόλαρη, Ουσουλτζόγλου, Καραμπατζό, Γκιόνογλου"

Να στηρίξουν τον Μάρκο Μπόλαρη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Χαρούλα Ουσουλτζόγλου στην Βέροια, τον Τάσο Καραμπατζό στη Νάουσα και τον Μπάμπη Γκιόνογλου στην Αλεξάνδρεια, προέτρεψε τα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Βέροια.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν..
καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και αναφερόμενος στις τοπικές εκλογές σημείωσε: «Είμαστε εδώ για να στείλουμε ένα μήνυμα, μια υπόσχεση νίκης. Κάποιοι είχαν την ανεύθυνη έμπνευση να αναγάγουν τις εκλογές σε εκστρατεία κατά του μνημονίου» τόνισε ο κ. Χρυσοπχοΐδης., και πρόσεσθε: «Δεν λένε ψηφίστε μας αλλά μαυρίστε τους». Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε με την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο ανάπτυξη και πολλές θέσεις εργασίας. Για τις εκλογές ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι χρειάζονται καθαρές λύσεις κι όχι εθνικοφροσύνη. «Ο Μάρκος Μπόλαρης είναι ένας πολιτικός με ήθος, εργατικότητα και ικανότητες» τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης καλώντας τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την υποψηφιότητα Μπόλαρη και Μούρνου. Στο τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε ότι θα δώσει την μάχη για να ξαναχαμογελάσει η Βέροια και ζήτησε από το τοπικό ΠΑΣΟΚ να στηρίξει την υποψηφιότητα Ουσουλτζόγλου. «Είναι καλή δήμαρχος και την αγαπάνε οι πολίτες. Ξέρει το πρόβλημα κάθε πολίτη, αυτό σημαίνει τοπικός άρχοντας. Να την βγάλουμε από την πρώτη Κυριακή. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για την πόλη. Κι εγώ μαζί μας». Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στον Τάσο Καραμπατζός. «Αγωνιστικής, έντιμος και τον αγαπάνε οι Ναουσαίοι. Ρωτήστε τους Ναουσαίους και θα δείτε την αγάπη για τον δήμαρχό τους. Θα είναι ο δήμαρχος της επόμενης ημέρας. Η Νάουσα δεν βρήκε το δρόμο τους ακόμη αλλά έχει νοικοκύρηδες ανθρώπους. Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Καραμπατζό για μια πόλη σαν τη Νάουσα». Για την Αλεξάνδρεια ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε: «Ελπίζω ο Μπάμπης Γκιόνογλου να δώσει μια άλλη πνοή στο νέο μεγάλο δήμο Αλεξάνδρειας».
Στην ομιλία του, ο κ. Χρυσοχοΐδης άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ για την πολιτική της που οδήγησε την χώρα μια ανάσα από την χρεωκοπία κατηγορώντας την για ανεύθυνη πολιτική. «Δεν προσφέρεται ο τόπος για πειράματα» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης και αναφέρθηκε στις παθογένειες του δημοσίου τομέα και δεσμεύτηκε για αναδιαρθρώσεις και αναπτυξιακά πρότυπα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε ακόμη, την εφαρμογή νέου αναπτυξιακού νόμου, αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, ρευστότητα στην αγορά, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δουλειές για τους νέους. «Έχουμε στα χέρια μας πολλά εργαλεία. Ελάτε να ξαναχτίσουμε ένα κανούργιο μοντέλο, που δεν θα βασίζεται στα θαλάσσοδάνειο. Ελάτε να φτιάξουμε τη νέα Ημαθία.

Συνάντηση με τους κλωστοϋφαντουργούς
Πριν την ομιλία, τον κ. Χρυσοχοΐδη περίμεναν έξω από αίθουσα εργαζόμενη στα Κλωστήρια. Ο υπουργός είχε ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί τους ακούγοντας τα αιτήματά τους και δηλώνοντάς τους ότι θα ασχοληθεί με το θέμα.

"Πληροφοριοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: