Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

«Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» της Βέροιας καλούμε όλους τους φορείς του Δήμου Βέροιας, τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τους ανέργους και όλους τους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας στην ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνουμε στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 8:30 το βράδυ, για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να καθορίσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα οργανώσουμε την αντίστασή μας στην πολιτική που οδηγεί την κοινωνία μας... στην εξαθλίωση, καθώς και την κατεύθυνση του αγώνα μας.
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Θεωρούμε ότι η κρισιμότητα των καιρών καθιστά αναγκαίο τον συντονισμό της πάλης όλων των κοινωνικών δυνάμεων που διαφωνούν με την πολιτική της Τρόικας, του μνημονίου, του «μεσοπρόθεσμου» και θέλουν να αγωνιστούν για μια κοινωνία που θα μεριμνά για την κάλυψη των αναγκών όλων των μελών της.
Την κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν και όχι τα μόνιμα θύματά τους
.

Επειδή καμία κοινωνική τάξη, επαγγελματική ομάδα και κανένας φορέας δεν μπορεί να αντιπαλέψει μόνη/ος της/ου την λαίλαπα των μέτρων με τα οποία «πυροβολούν» καθημερινά τον λαό, η ενεργή συμμετοχή μας στην εκδήλωση – συζήτηση μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ανατροπή αυτής της απάνθρωπης πολιτικής».

Αγανακτισμένοι πολίτες Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: