Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΛΑΥΡΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ο Μ. Χαλκίδης αναφέρεται στην υπόθεση του υδατόπυργου Παλιόχωρας, ενός θέματος που απασχολεί το νέο δήμο αφού ενεπλάκησαν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης από την Περιφέρεια.
Ο βουλευτής χρησιμοποιώντας το πόρισμα των ελεγκτών και διαβάζοντας ορισμένα τμήματά του ασκεί κριτική στον Φ. Δημητριάδη, νυν δήμαρχο Αλεξάνδρειας στην... κατεύθυνση να "ισοφαρίσει" και να δικαιολογήσει την δική του στάση στις δημοτικές εκλογές που είχε
στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Διαπιστώνουμε όλοι ότι ο βουλευτής όλη αυτή την ώρα μιλάει με ένταση και πάθος αφούν θεωρεί εαυτόν δικαιωμένο από τις εξελίξεις.
Ο Μ. Χαλκίδης ασκεί κριτική στον γεν. γραμματέα της Περιφέρειας Θ. Σιώκο γιατί δεν κίνησε τις διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία ο νυν δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης. "Ποιεί τη νήσσα ο Περιφερειάρχης" είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και είπε ότι όταν τον επισκέφθηκε η απάντησή του ήταν "δεν ενημερώθηκα από τον εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης".
Θεωρεί ο Μ. Χαλκίδης ότι ο κ. Σιώκος καθυστερεί εσκεμμένα και γι αυτό το λόγο θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή και θα ρωτάει τον υπουργό Δικαιοσύνης σχετικά.
Κλείνοντας ο βουλευτής επανέλαβε ότι παραπλανήθηκε ο Αντ. Σαμαράς σχετικά με την στήριξη που παρείχε στον Φ. Δημητριάδη προεκλογικά.
Τέλος, επισήμανε και προειδοποίησε τη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας να μην λειτουργεί εκδικητικά σε υπαλλήλους που ήταν φίλα προσκείμενοι στον ίδιο. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παράδειγμα μιας υπαλλήλου που μπήκε στην οργανική της θέση ως καθαρίστριας ενώ άλλοι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν με το ίδιο αντικείμενο αλλά δουλεύουν σε γραφεία..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παράδειγμα μιας υπαλλήλου που μπήκε στην οργανική της θέση ως καθαρίστριας ενώ άλλοι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν με το ίδιο αντικείμενο αλλά δουλεύουν σε γραφεία..

Σόι σου ειναι και αυτη και σε ετσουξε? Τουλαχιστον μην μιλας.
Η κατρακυλα σου δεν εχει τελειωμο.