Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΗΜΑΘΙΑ- ΣΤΗ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ "ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ"...

Ρωτήθηκε ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Μ. Χαλκίδης για τις σχέσεις που έχει (που δεν έχει) τόσο με τον Λ. Τσαβδαρίδη, τέως βουλευτή και τη ΝΟΔΕ Ημαθίας.
Ο βουλευτής ήταν απόλυτος και σαφής. Είπε ότι..."δεν το πάω" για τον Τσαβδαρίδη και έκρινε ως ανεπαρκή τη ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ.
Επίσης, χωρίς να ρωτηθεί έκανε επίθεση στο γνωστό στέλεχος της ΝΔ Ημαθίας και νυν αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκα καταλογίζοντάς τον ότι ευθύνεται για το κλείσιμο της ΕΑΣ Αλεξάνδρειας.
Τελικά το ερώτημα είναι:ποιον πάει ο Μ. Χαλκίδης;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάει τον Μπάμπη & τον Μαματόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ??????????????

Ανώνυμος είπε...

Σε πήραμε χαμπάρι . Δεν υπάρχεις.
Προσπαθείς με ΄κόντρες να αποκτήσεις δημοτικότητα. Και αυτοί που είπες ότι δεν πας τον πούλο θα πάρουν όπως και πολλοί άλλοι.
Σας βαρεθήκαμε, μας κουράσατε. Αποδειχθήκατε ΟΛΟΙ σας άχρηστοι και ανίκανοι των περιστάσεων. Σε λίγο απο την γιούχα και το αυγό ούτε να περπατάτε δεν θα μπορείτε. Φύγετε όσο είναι καιρός.
Όσο για τον υδατόπυργο άμα είσαι μάγκας βάλε κανέναν φυλακή. Αλλιώς μην λαλάς σαν κοκόρι. Γιατί τα κοκόρια κάνουν και δουλειά. Μας ξυπνάν το πρωί. Εσύ τίποτα δεν κάνεις καλοβολεμένε.

Ανώνυμος είπε...

Για το κλείσιμο της ΕΑΣ έχει δίκιο. Θυμάμαι που έγραφε ο Τσιάρτας τότε για τη βουτιά που έκανε με τα ρούχα ο Κούγκας στη θάλασσα του Βόλου. Για τον Τσαβδαρίδη εσωκομματικοί αντίπαλοι είναι. Η ΝΟΔΕ όντως την έχει δει κανείς; Την άκουσε κανείς;Κι εδώ έχει δίκιο....

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα εσύ δεν πήρες φάκελο? η φοβάσαι μην κλείση η στρόφιγκα απο το δήμο?