Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ- ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ !!!


Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο Λαζ. Τσαβδαρίδης στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7. Απάντησε για τις σχέσεις του με τον Μ. Χαλκίδης, νυν βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία, είπε για την δικήτ του απόφαση να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, αναφέρθηκε στην δραστηριότητά του και βέβαια, έστειλε μια ευθεία βολή εναντίον..εκείνου που θέλει να χριστεί υποψήφιος βουλευτής, είναι δημόσιος υπάλληλος και εν πολλοίς χρησιμοποίησε τη θέση του για ίδιον όφελος!!!
Όνομα δεν είπε αλλά πιστεύω ότι όλοι αντιλήφθηκαν ποιον φωτογράφισε ο Λ. Τσαβδαρίδης που όπως φαίνεται έχει ωριμάσει πολιτικά και δεν πρόκειται να επαναλάβει τα λάθη το παρελθόντος...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπέρασμα που έβγαλα ακούγοντας το απόσπασμα τις συνέντευξης. Ο Μόχλας μου θύμισε τον Μαστοράκη στην συνέντευξη επί χούντας, ενώ ο Τσαβδαρίδης σε ένα κομμάτι έπαιζε για Ξανθόπουλος, και σε ένα άλλο Ζαγοριανάκος.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να εννοεί τον Απόστολο Βεσιρόπουλο? Ε ρε γλέντια!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Τοσες ήττες στη σειρα και ακομη δεν το αφησε το ύφακι ο Λαζαρος .Που να κέρδιζε και ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Τσαβδαρίδης έχει μια δυναμικότητα και ένα ενθουσιασμό.δεν είναι τυχαίο που ο δρόμος του είναι ανοδικός διότι το δύσκολο το μονοπάτι είναι αυτό της ανόδου, της καθόδου ώς γνωστό είναι εύκολο.Τα περί ύφους και στύλ δεν νομίζω ότι έχουν κάποια βάση.Απλά αποτελούν τον απλοικό τρόπο της μη ουσιώδους κριτικής

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να του χαρακτηριστει η ντομπροσύνη και η μετριοφροσύνη.στο 16:20 φαίνεται καθαρά

Ανώνυμος είπε...

Λάζαρε μην λες οτι δεν σε βοήθησε γιατί επέτρεψε σε όλους τους δικούς του ανθρώπους να μπουν μαζί σου στο ψηφοδέλτιο. Μην ξεχνάς οτι κέρδισες την πρώτη Κυριακή και έχασες 2000 ψήφους την δεύτερη.Τα στελέχη σου εξαφανίστηκαν μετά την πρώτη κυριακη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλήσσουμε με όσα είπες, άλλωστε σε γνωρίζω πολύ καλά. Ο εγωισμός και το ψέμα είναι στο αίμα σου. Δεν ζήτησες συνάντηση με τον Χαλκίδη και πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη παρουσία του Δημάρχου Παπαποστόλου? Να σου θυμίσω ότι ήτανε δυο μέρες πρίν πάρεις το χρίσμα . Και σε στήριξε και συμβούλους δικούς του σε έδωσε και παρουσία είχε στις συγκεντρώσεις σου. Την πρώτη Κυριακή είχες πάνω από δύο χιλιάδες διαφορά από την Χαρούλα, τι δεύτερη δεν ήσουν άξιος να κρατήσεις αυτή την διαφορά, γιατί είχες καβαλήσει το καλάμι!! Όσο για το επιδικασθέν ποσό πάλι ψέματα λες, δεν σε ενημέρωσε για την καταβολή του ο Δικηγόρος κ Ορτατζόγλου Σάκης? Και το έπαιξες μάγκας, δεν πληρώνω του είπες ας με κάνει κατάσχεση!! Λάζαρε, όταν η κατσίκα ξύνετε στην γκλίτσα του τσοπάνη ξέρεις τι θέλει αυτό έπαθες και εσύ. Όσο για την στήριξη στο Δημητριάδη, εντάξει αυτό σου το αναγνωρίζω, έκανες διάνα, μην το αρνηθείς όμως και αυτό όταν θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις για αυτή την επιλογή σου, και ξέρεις γιατί!

Ανώνυμος είπε...

Αν εννοείς τον Απόστολο Βεσυρόπουλο Φίλε Λάζαρε τότε θα σε χαρακτήριζα αχάριστο . Χωρίς αυτόν δεν πας πουθενά . Γι αυτό φιλικά σου του λέω να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου .