Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΘΥ" ΠΑΣΟΚ


Ιδιαίτερα σκληρός με την δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου ήταν σήμερα στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ο Λαζ. Τσαβδαρίδης με την ιδιότητά του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Βέροιας.
Ο κ. Τσαβδαρίδης είπε χαρακτηριστικά ότι η δήμαρχος δεν είναι ικανή και ταυτόχρονα δε... θέλει να δουλέψει όπως απαιτεί ο ρόλος της και αρκείται σε παρουσίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις κλπ.
Είπε χαρακτηριστικά ότι η δήμαρχος Βέροιας είναι ο ορισμός της ανεπάρκειας και ότι αυτό οφείλεται στην ανικανότητά της και στο γεγονός ότι ανήκει στο "βαθύ" ΠΑΣΟΚ γεγονός που την καθιστά αδύναμη απέναντι στην κεντρική εξουσία στην οποία σήμερα βρίσκεται το κόμμα της.
Δείτε τη συνέντευξη γιατί έχει ενδιαφέρον η κριτική του κ. Τσαβδαρίδη και ο καταιγιστικός τρόπος με τον οποίο ασκεί την κριτική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λάζαρε έτσι μπράβο, να κερδίζεις τις εντυπώσεις στις συνεντεύξεις και να χάνεις τις εκλογές. Δεν σε φταίει ο Χαλκίδης που χάνεις , φταις εσύ που νομίζεις ότι είσαι ο Ομπάμα

Ανώνυμος είπε...

δεν φταίει ο Λαζαρος που ο Χαλκίδης φεύγει. Η μήπως φταίει?Η πορεία είναι ανοδική και σταθερή.Ο κ. Τσαβδαρίδης δεν είναι κάποιο πυροτέχνημα.είναι πύραυλος εδάφους αέρος και ενίοτε εδάφους εδάφους