Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...


Με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει τηλεφωνικές συνομιλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς, στους οποίους θα περιγράψει με μελανά χρώματα την...κατάσταση.

"Εμείς θα προχωρήσουμε για τις απαραίτητες αποφάσεις για να σωθεί η χώρα. Από την άλλη πλευρά ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του"

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι ευεργετική για τα συμφέροντα της χώρας η εθνική συνεννόηση και πρόσθεσε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

"Σε κάθε περίπτωση εμείς θα προχωρήσουμε με τις απαραίτητες αποφάσεις για να βγει η χώρα από την κρίση" είπε ο πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ τα σενάρια φουντώνουν, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, είτε να προτείνει τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Στο τραπέζι και η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου με 180 βουλευτές.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση διήρκησε μία ώρα, ενώ κατά την έξοδό του από το προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός δεν έκανε δηλώσεις, καθώς αναμένεται το απόγευμα να απευθύνει νέο διάγγελμα στον ελληνικό λαό.

Τηλεφωνικές συνομιλίες με τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε κύκλο των τηλεφωνικών επικοινωνιών με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Παπανδρέου, προτού να προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο, πρόλαβε να επικοινωνήσει με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.

Από την πλευρά της η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε αρνητικά σε οποιδήποτε διάλογο προκαλεί την πτώχευση του λαού.

Θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: