Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΣΥΝ: ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Επικίνδυνο παιχνίδι χαρακτηρίζει ο ΣΥΝ τα όσα επιμένει να λέει από τηλοψίας ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος που στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψει τις αδυναμίες της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ στην εφαρμοζόμενη πολιτική που έχει φέρει το σύνολο του λαού στους δρόμους...ο Δ. Βίτσας, Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, σημειώνει: «Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πάγκαλου στη ΝΕΤ, δικαιολογεί και την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση. Δεν πρόκειται περί εμμονής ή γραφικότητας του ιδίου, αλλά περί επικίνδυνης αντιδημοκρατικής τακτικής.
Ο κ. Πάγκαλος, καθισμένος πάνω στη βουλευτική του ασυλία, θεωρεί δικαίωμά του να βρίζει και να συκοφαντεί. Ίσως πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύψει τη βία που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την ιστορία του λαού μας.

Άδικος ο κόπος του. Η αξιοπιστία της κυβέρνησης έχει χαθεί ανεπιστρεπτί και το καράβι της κυβέρνησης μπάζει νερά από παντού. Θα τους πνίξουν η οργή και ο πόνος των ανέργων και της κοινωνίας που γεννά η ανάλγητη πολιτική τους».

Επίσης για το ίδιο θέμα ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε «Όταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτηρίζει ένα δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς, που έχει επιλέξει επί δεκαετίες τους ειρηνικούς πολιτικούς αγώνες και όχι τη βία, ως κόμμα «τραμπούκων» τα πράγματα δεν είναι απλώς γραφικά γίνονται επικίνδυνα. Ο κ. Πάγκαλος πριν από λίγες ημέρες, όταν ανησυχούσε μήπως χάσει τη θέση στην κυβέρνηση είχε δηλώσει επί λέξη «τώρα τελευταία έχω πει πολλές βλακείες». Σήμερα μετά την τελευταία του δήλωση να πρέπει να προσθέσει άλλη μία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: