Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σήμερα ολοκληρώθηκε η γραφική διημερίδα που είχε ως πρωταγωνιστή τον παραπαίοντα Παπανδρέου που το μεσημέρι ένιωσε την ανάγκη να αποχωρήσει από την θέση του και λίγες ώρες μετά μετάνοιωσε και άλλαξε άποψη και συνεχίζει το ρόλο του. Να παριστάνει τον πρωθυπουργό.
Μια φιγούρα πλέον πολιτικού, ο Παπανδρέου, που μόνο οίκτο προκαλεί και παράλληλα...θυμό στον ελληνικό λαό για την εμμονή του να παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του. Έχει πειστεί και συμπεριφέρεται με φανατισμό μουτζαχεντίν ότι αυτό που κάνει είναι έργο ζωής, ότι του έχει τύχει η εθνική αποστολή να σώσει τη χώρα.
Δε μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο Παπανδρέου αλλά όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του. Είπε ψέματα προεκλογικά ότι υπάρχουν λεφτά και ότι φταίει η ΝΔ που έχει οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδα.
Είπε ψέματα ότι δε γνώριζε την έκταση του χρέους και αποκαλύφθηκε ότι αυτός έκανε συζητήσεις με το ΔΝΤ πριν καν αναλάβει χρέη πρωθυπουργού.
Είπε ψέματα στο λαό δεσμευόμενος απέναντί του ότι δε θα θιγεί το εισόδημα και οι εργασιακές σχέσεις και αντ΄ αυτού  προέκυψαν χαράτσια στο εισόδημα και βίαιη κατάργηση των εργασιακών κεκτημένων.
Ο πολιτικός Παπανδρέου έχει αποδειχτεί στην πράξη πολύ λίγος και δικαιώθηκαν όλοι αυτοί που υποστήριζαν ότι κέρδισε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και την Πρωθυπουργία εξ αιτίας του επιθέτου που φέρει. Εξ αιτίας του γεγονότος ότι είναι γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
Κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα ήταν αδιάφορα τα όποια συμπλέγματα των Πασόκων με το όνομα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως πολύ καλά φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε ο βουλευτής Αντωνακόπουλος το απόγευμα.
Συμπλέγματα προσωπολατρείας που τώρα πληρώνει η χώρα και κάποια στιγμή θα πρέπει να αποκτήσουμε ως λαός την κουλτούρα εκείνη να επιλέγουμε πολιτικούς ικανούς και για τις ιδέες τους και τις πολιτικές που υπηρετούν κι όχι με κριτήριο αν κρατούν από μεγάλο σόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: