Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ

Βρίσκοντας ευκαιρία ο Π. Ψωμιάδης να είναι συνεχώς στο προσκήνιο αν και έχει τεθεί σε αργία επιχειρεί με δηλώσεις του με αφορμή την πολιτική κρίση και τα όσα έγιναν χτες εγκαλεί τον Παπανδρέου και καλεί το "πατριωτικό" ΠΑΣΟΚ να πάρει τις τύχες στα χέρια του.
Τώρα, τι εννοεί ο Ψωμιάδης θα σας γελάσω αλλά αυτό θα πρέπει να το σχολιάσουν ή να απαντήσουν οι του "πατριωτικού" ΠΑΣΟΚ που προφανώς δεν είναι αυτοί που σήμερα κυβερνούν και ούτε βέβαια ο ίδιος ο Παπανδρέου.
Η δήλωση του Ψωμιάδη είναι:«Κανένας ανασχηματισμός δεν είναι λύση αν δεν ανασχηματιστούν οι πολιτικές της εξαθλίωσης του λαού, που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατ’ εντολή του ΔΝΤ.

Η χθεσινή υποτιθέμενη επιχείρηση συναίνεσης, δεν ήταν άλλο παρά ένας απαράδεκτος εκ νέου πολιτικός εκβιασμός. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια για να μπορέσει ο κ. Παπανδρέου να βρει συνενόχους στην οικονομική πολιτική της αρπαγής. Αδύναμος να συναινέσει στο αυτονόητο, σ’ αυτό που ζητά όλος ο ελληνικός λαός, δηλαδή την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα βάζοντας την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες.
Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει πλέον ανοιχτά θέση, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα.
Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Έχουμε Σύνταγμα που υποδεικνύει τη λύση στο στημένο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του λαού».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πατριωτικο ΠΑΣΟΚ...Ασε μας ρε Ψωμιαδη με τις μπουρδες σου.Απο ποτε θα μας γινεις και συ εκφραστης του κοσμου του ΠΑΣΟΚ?Εθνικος ηγετης της συμφορας!Καταδικασμενος για αβανταρισμα και προστασια των μονιμων λαμογιων και λαθρεμπορων.Τουλαχιστον βουλωστο αυτες τις ωρες.