Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ!. ΤΖΙΛΑΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Το βίντεο αυτό είναι άκρως αποκαλυπτικό. Στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας και με κάθε επισημότητα ακούγονται πράγματα που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να συγκινήσουν έναν εισαγγελέα, να ξεσηκώσουν τους πολίτες, να μας προβληματίσουν όλους.
Ακούγεται από τον...αντιδήμαρχο Βενιόπουλο ότι ο συνάδελφός του Ισ. Χαλκίδης τον τηλεφώνησε και τον έβρισε σκαιότατα. Ο λόγος, σύμφωνα με τον Βενιόπουλο, ήταν το θέμα ενός εργαζόμενου που τυχαίνει να είναι γαμπρός του κ. Χαλκίδη.
Επίσης, λέει ο αντιδήμαρχος ότι αν προκληθεί θα πει περισσότερα για το πως έγινε υπάλληλος αορίστου χρόνου ο εν λόγω υπάλληλος!! Τι θα πει αυτό; Ότι έγινε κάτι παράτυπο προφανώς αλλά ο αντιδήμαρχος δεν το λέει τώρα...

Επίσης, ακούμε τον άλλον αντιδήμαρχο, τον Σ. Κούγκα να κάνει αναφορά στο χρέος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας προς την ΔΟΥ Αλεξάνδρειας εδώ και μια δεκαετία!

Τέλος, ακούμε τον νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Γ. Τζίλα να κάνει εκτενή αναφορά στην τραγική οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και στις νομικές και φορολογικές εμπλοκές της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και καταλογίζει ευθύνες στην απελθούσα διοίκηση.
Δείτε το βίντεο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας υπόδικος μπορεί να λέει ότι θέλει.Όσο για τον Εισαγγελέα συμφονώ απόλυτα είτε το θέλετε είτε όχι θα έρθη και μάλιστα πολύ σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τι να σου πω ρε Βενιόπουλε, μου θυμίζεις τα παιδάκια που παίζουν μαζί χρόνια και κάποια στιγμή που μαλώνουν, απειλεί το ένα, το άλλο, πως αν περάσουν από την γειτονιά θα παίξουν πετροπόλεμο, και επειδή δεν γίνεται αυτό, την άλλη μέρα το ένα παιδί, όπως εσύ το λέει στη δασκάλα. Πας καλά άνθρωπε μου? Ήτανε θέμα αυτό να το βάλεις στο συμβούλιο? Μήπως ακολουθείς την παροιμία που λέει , τα παράπονα στο Δήμαρχο? Αλήθεια γιατί δεν απάντησες στο Ισαάκ που σε ρώτησε για ποιο λόγο δικάζεσαι στο Εφετείο?