Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!

Αποκαλυπτικός ήταν ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Κ. Βενιόπουλος σήμερα το πρωί στο ράδιο Αλεξάνρεια όταν του ζητήσαμε να αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε στην ΔΕΥΑ Μελίκης και αφορά στους υπαλλήλους της και πιο συγκεκριμένα στον γαμπρό του συμβούλου Ισαάκ Χαλκίδη.
Ο αντιδήμαρχος είπε μεταξύ άλλων ότι «ο συγκεκριμένος εργαζόμενος είναι συγγενής του Ισαάκ Χαλκίδη και γι αυτό δημιουργήθηκε θέμα, αλλιώς .....
δε θα άνοιγε μύτη. Τόσοι εργαζόμενοι μετακινήθηκαν ή έφυγαν αλλά ο Χαλκίδης δε νοιάστηκε. Οι σύμβουλοι πρέπει να δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για όλους τους εργαζόμενους.
Να σας πω πως έχουν τα πράγματα. Η ΔΕΥΑ ήταν διαδημοτική επιχείρηση και κατά το 75% ανήκει πλέον στον δήμο Αλεξάνδρειας ενώ το υπόλοιπο ανήκει στη Βέροια. Η επιχείρηση δεν έχει αντικείμενο λειτουργίας, διαλύθηκε. Εγώ ρώτησα τους προέδρους Τζίλα και Δάσκαλο τι θα γίνει με το προσωπικό και από πού θα πληρωθούν. Οι υπάλληλοι Παυλόπουλος και Παπαποστόλου είχαν κάνει αίτηση να μετακινηθούν στη ΔΕΥΑ Βέροιας.
Όμως υπάρχει ένα θέμα. Ο Παυλόπουλος ήταν μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Μελίκης και ως εκ της ιδιότητας αυτής προσλήφθηκε ως «αποκλειστικής απασχόλησης» στην επιχείρηση. Τίποτα το μεμπτό ως εδώ. Όμως, με ενημέρωσε τον Ιανουάριο ότι με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Μελίκης έγινε υπάλληλος της επιχείρησης με σύμβαση αορίστου χρόνου και μάλιστα την ψήφισε κι αυτός όντας μέλος του ΔΣ. Αυτό είναι πρωτοφανές και όλοι γνωρίζουμε ότι δεκάδες άνθρωποι προσφεύγουν στα δικαστήρια ή στο ΑΣΕΠ για να γίνουν υπάλληλοι αορίστου χρόνου ενώ αυτός έγινε με μια απλή απόφαση ΔΣ.
Να σας πω και το εξής. Χτες ήρθε στη Μελίκη ο Μπ. Γκιόνογλου με τον Τ. Τασιόπουλο για να ενημερωθούν για το θέμα και τους ενημέρωσα σχετικά. Το ζήτημα είναι ότι η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας δια του προέδρου της Γ. Τζίλα δεν αναγνωρίζει ως υπάλληλό της τον Παυλόπουλο και εγώ ως υπεύθυνος για την φύλαξη των κτηρίων του δήμου αφού σ΄αυτά φυλάγονται αρχεία κλείδωσα τα γραφεία αφού πλέον δεν έχουν οι ανθρωποι αυτοί υπαλληλική σχέση με το δήμο.»

Μετά από όλα τα παραπάνω αυτό που μπορώ με σιγουριά να πω είναι ότι στη Μελίκη όλα τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν ένα πανηγύρι, λειτουργούσαν ως παιδική χαρά και με την απόλυτη αίσθηση της ιδιοκτησίας του δήμου. Ο γαμπρός του τέως προέδρου της Μελίκης και αδελφού του βουλευτή της ΝΔ διορίζεται μέλος του ΔΣ και μετά προσλαμβάνεται ως υπάλληλος στην επιχείρηση. Το αποκορύφωμα είναι ότι μετατρέπει την εργασιακή του σχέση σε αορίστου χρόνου με απόφαση του ΔΣ στην οποία συμμετέχει ο ίδιος!!
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε, συνέταξε άλλη απόφαση στην οποία αναγράφει ότι δεν ψήφισε το θέμα!
Δηλαδή μύλος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα το μετεωρολογικό δελτίο του κ Βενιόπουλου, εισέπραξα και τις ευχές του. Όμως να παρουσιάζεται και ως τιμητής τις νομιμότητας, ε αυτό είναι ανέκδοτο!! Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!! Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση που βρίσκεται , και να του ευχηθώ καλά ξεμπερδέματα!! Και θέλω να του υπενθυμίσω πώς η μήνυση που του έγινε, δεν ήτανε από τον κ Χαλκίδη, αλλά από τον προσφάτως καταδικασθέντα σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή κ Καρέλη!! Όσο για τα υπόλοιπα που τα βρίσκει όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα για το Δήμο που βρισκότανε σαν αντιπολίτευση και δεν είδε ,δεν άκουσε και δεν ξέρει τίποτε για όσα γινότανε εκεί , θα του πω κοντός ψαλμός αλληλούια !! Και για να μην ξεχνάμε η 7/12/2011 είναι πολύ κοντά!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό σε όλη την περιοχή, και ειδικά στον πρώην Δήμο Μελίκης η βεντέτα μεταξύ Βενιόπουλου και Χαλκίδη, όμως θωρώ μικροπρέπεια να ασχολούνται με ένα εργαζόμενο, επειδή έτυχε να είναι γαμπρός του κ Ισαάκ Χαλκίδη, άλλωστε γιατί το αναφέρει τώρα? Δεν το γνώριζε αν ήτανε κάτι παράνομο θα έπρεπε να το είχε γνωρίσει αρμοδίως νωρίτερα, όλα τα άλλα είναι εκ του πονιρού.

Ανώνυμος είπε...

Την θυμώσαστε την δραχμούλα μας? Ε αυτός ο κύριος πληρώνεται με 680000 χιλιάδες το μήνα!!! Και το παίζει ΑΓΝΟΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

osoi den toys psifisate aloimono sas... tha sas faei to mayro fidi!!!!