Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Ολοκλήρωσε την προγραμματισμένη περιοδεία του σε όλα τα χωριά της Ημαθίας, ο βουλευτής Ημαθίας και Τομεάρχης Δημοσίων Έργων της ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης. Οι περιοδείες ξεκίνησαν τις ημέρες των εορτών και σκοπός του βουλευτή ήταν να ακούσει τους πολίτες και να συζητήσει μαζί τους τις νέες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο καθένας στον τόπο του. Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Αγ. Μαρίνα, Λευκάδια, Επισκοπή, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα και Κοπανό.
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου περιόδευσε στο Στενήμαχο, Ζερβοχώρι, Παλιό Ζερβοχώρι, Αρχάγγελο, Πολυπλάτανο, και Αγγελοχώρι, και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου επισκέφτηκε την Αγ. Βαρβάρα, Ασώματα, Ραχιά, Γεωργιανοί, Τριπόταμο και Σέλι. Οι συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια της περιοδείας και των συναντήσεων ήταν ιδιαίτερα γόνιμες και εποικοδομητικές, δεδομένου ότι έγινε μια εκ νέου καταγραφή των σκέψεων, των απόψεων και των ιδεών των κατοίκων, εργαλείο πάντα χρήσιμο για τον βουλευτή που επέλεξαν να τους εκπροσωπεί.

Ειδικότερα έγινε μεγάλη συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας με τους ροδακινοπαραγωγούς και μηλοπαραγωγούς στην πρώτη γραμμή να διατυπώνουν τα παράπονά τους σχετικά με τις τιμές και τις πληρωμές τους. Μάλιστα από τους παραγωγούς μήλων και αχλαδιών έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών για την αποζημίωση που δόθηκε μέσω ΕΛΓΑ σε συναδέλφους τους, γειτονικών Νομών, όπως της Κοζάνης, των Γρεβενών και της Καστοριάς και όχι στο Νομό μας, για την ασθένεια «φουσικλάδιο» που προκάλεσε αρκετή ζημιά στις παραγωγές, των οποίων, όπως ειπώθηκε, το μεγαλύτερο μέρος παραμένει στα ψυγεία απούλητο.
Ο κ. Χαλκίδης δεσμεύτηκε να δει τα θέματα που τους απασχολούν και δήλωσε ότι θα συνεχίσει αυτήν τη συχνή επαφή με τους κατοίκους, προκειμένου να έχει πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και κατ΄ επέκταση όλη την οικονομική πορεία της Ημαθίας τονίζοντας ότι οι επαφές βοήθησαν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κατέγραψε κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Κι τώρα που τα κατέγραψε;
Θα δρομολογήσει λύσεις μάλλον.
Στον κόσμο τους όλοι.
Μπάζει νερά το παπόρι κι αυτός οργανώνει κρουαζιέρα.
Εμείς φταίμε. Αγωνιστές δεν θέλεμε; Να τον λουστούμε πάλι. Μόνο να πάρουμε και καμιά πετσέτα να τον σκουπίζουμε όταν ιδρώνει. Μην μας πάθει τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΙ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΓΡΑΦΑΝ".
ΤΩΡΑ "ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ"???

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.