Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ VIVARTIA Α.Β.Ε.Ε. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ

Σε νέα προσφορά προϊόντος της προς τους μαθητές της περιοχής του δήμου Πλατέος προέβη η εταιρία Vivartia ΑΒΕΕ, μέσω του εργοστασίου της στο Πλατύ. Η εταιρία, που είναι η μεγαλύτερη του κλάδου των τροφίμων στην ελληνική αγορά, παρέδωσε στο δήμο Πλατέος 2500 πακέτα γιαουρτιού (σε συσκευασίες των τριών τεμαχίων, με την εμπορική ονομασία «bCool»), τα οποία, με τη φροντίδα των αντιδημάρχων κ.κ. Σάββα Ανδρονίδη και Ιωάννη Κιρκιλιαννίδη, διανεμήθηκαν την Παρασκευή 19 Ιουνίου στους μαθητές των 11 νηπιαγωγείων, των 7 δημοτικών σχολείων καθώς και του παιδικού σταθμού του δήμου.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη χορηγία είναι η δεύτερη που πραγματοποιεί η εταιρία Vivartia ΑΒΕΕ μέσα σε ένα μήνα προς τη μαθητική κοινότητα του δήμου Πλατέος, μετά την προσφορά 1000 λίτρων γάλακτος στα τέλη Ιουνίου.
Ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης σε ευχαριστήριο έγγραφο που έστειλε σήμερα στη διοίκηση της εταιρίας και στο διευθυντή του εργοστασίου Πλατέος της Vivartia ΑΒΕΕ κ. Νικόλαο Γκαντίνα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των μελών του δημοτικού συμβουλίου, των διευθυντών και εκπαιδευτικών καθώς και των μαθητών των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας, σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την καθ' όλα αξιέπαινη πρωτοβουλία σας να προσφέρετε εκ νέου προϊόντα της εταιρίας σας προς τους μαθητές του δήμου μας. Η δωρεά σας αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του υψηλού βαθμού της κοινωνικής ευαισθησίας και του ενδιαφέροντος που σας διακρίνει ως εταιρία, γεγονός που αποδεικνύεται άλλωστε και από την κατά υποδειγματικό τρόπο παρουσία και λειτουργία, για 35 και πλέον έτη, της παραγωγικής μονάδας του Ομίλου σας στην περιοχή του Πλατέος, τόσο για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στο εργοστάσιο σας όσο και για τα άψογα μέτρα που λαμβάνετε για την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: