Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΕΧΑΣΕ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ.. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

Βγήκε ευθέως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας της Ν.Δ Βασ. Ζωγράφος και δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Φαντάζομαι ότι θα συμπεριλαμβάνει και το επιμέρους αποτέλεσμα που έφερε το κόμμα του στο νομό αν και νίκησε οριακά.
Από την άλλη μεριά, ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Στ. Παπαστεργίου δεν είπε κουβέντα για την Ημαθία αλλά περιορίστηκε σε μια γενικότερη τοποθέτηση μιλώντας για "νίκη του ΠΑΣΟΚ".
Βέβαια, το κόμμα του γραμματέα στην Ημαθία δε νίκησε αν και η Ν.Δ έκανε βουτιά. Αλλά πως να πάρει κεφάλι το κόμμα αυτό όταν αν και σημείωσε ποσοστιαία άνοδο στους δήμους Βέροιας και Νάουσας βγήκε δεύτερο και καταϊδρωμένο πίσω από τη ΝΔ!!
Να σημειώσω ότι και η Βέροια και η Νάουσα έχουν δήμαρχο Πασόκο αλλά υπήρχαν εκλογικά τμήματα που δεν είχαν εκλογικό αντιπρόσωπο.
Αντιθέτως, στο δήμο Αλεξάνδρειας το ΠΑΣΟΚ σημείωσε μεγάλη ποσοστιαία διαφορά της τάξης του 7%. Όσο για τα εκλογικά κέντρα πήγαν ως και οι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι μέλη του κόμματος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Την κυρία Δήμαρχο, τίποτε δεν την πειράζει. Απολύτως τίποτε. Ούτε η απογοήτευση των πολιτών της Βέροιας. Η πλήρης απογοήτευση. Δεν πανικοβάλεται. Μέ πέντε - δέκα παρατρεχάμενους, της περισεύουν μόνο τα λόγια. Πότε θα σηκώσει κεφάλι αυτή η πόλη;