Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΕΛΕΧΓΟΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ!

Ελέγχους σε καταστήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών της περιφερειακής οδού Βέροιας πραγματοποίησε την Παρασκευή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου, παρουσία του Νομάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, των Αντινομαρχών Αντώνη Χατζόπουλου και Γιώργου Σουμπέκα, αλλά και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Τάσου Κοντογουλίδη.
Από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εμπορίου ελέγχθηκαν αγορές και πωλήσεις των καταστημάτων, ενώ έγιναν συστάσεις για την αυστηρή τήρηση των νόμων και των κανόνων λειτουργίας στο πλαίσιο της ελληνικής νομοθεσίας.
Ο Νομάρχης τόνισε ότι οι έλεγχοι στα καταστήματα θα είναι συνεχείς, από μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την αποφυγή φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος του εμπορικού κόσμου της Ημαθίας.

-Και έρχομαι τώρα εγώ ο "κακός" να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:
1. Προς τι η παρουσία του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Βέροιας στους ελέγχους; Μήπως για να διαπιστώσει ότι το συνεργείο της Νομαρχίας δουλεύει καλά; Μήπως έπαιξε το ρόλο του οδηγού στους υπαλλήλους και τους πήγε στα καταστήματα των Κινέζων;
2. Προς τι τονίζει η ανακοίνωση της Νομαρχίας ότι συστήθηκε στους Κινέζους να λειτουργήσουν στα πλαίσια της ελληνικής νομοθεσίας; Σε ποια πλαίσια νομίζουν τα τζίνια ότι λειτουργούν; Της Ιταλικής ή της Βουλγαρικής νομοθεσίας;
Υ.Γ: Ο Κοντογουλίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου της Βέροιας, θα οδηγήσει το συνεργείο σε καταστήματα συναδέλφων του που πουλάνε ακριβά, που δεν κόβουν αποδείξεις, που πουλάνε ληγμένα, που γενικώς παραβαίνουν την νομοθεσία; Εκτός κι αν όλοι οι συνάδελφοί του είναι τέλειοι, δεν έχουν κανένα ψεγάδι..
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: