Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009 στις 11:00 πμ
στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος

Δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική αρχή του δήμου Πλατέος. Ο απολογισμός θα γίνει την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009 και ώρα 11 π.μ. στο δημοτικό θέατρο Πλατέος. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριάκος Κυτούδης προσκάλεσε τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων του δήμου, να παραστούν στην ειδική συνεδρίαση. Ανάλογες προσκλήσεις θα σταλούν σε όλους τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς (οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι) της περιοχής, ενώ ανακοινώσεις με την παρότρυνση συμμετοχής των δημοτών και κατοίκων στην εκδήλωση του απολογισμού θα τοιχοκολληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους του δήμου Πλατέος.
Ο δημόσιος απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, την διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, γίνεται κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 217 του Δημοτικού Κώδικα. Τον απολογισμό θα κάνει ο δήμαρχος Πλατέος κ. Φώτης Δημητριάδης, ο οποίος θα παρουσιάσει με αναλυτικά στοιχεία το σύνολο του παραχθέντος δημοτικού έργου. Ο δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί και στον προγραμματισμό των δράσεων και των έργων της τρέχουσας περιόδου.
Στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό, παρέχεται η δυνατότητα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να τοποθετηθούν και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των τοπικών διαμερισμάτων. Επίσης, κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: