Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Ο βουλευτής που έχει πάρει πάνω του το κόμμα της ΝΔ στην Ημαθία, ο Μιχάλης Χαλκίδης, τα έχει βάλει με την ΕΑΣ Βέροιας εξ αιτίας της απαράδεκτης τακτικής της να εισπράττει χρήματα από τους αγρότες για το ΟΣΔΕ.
Μάλιστα, δεν διστάζει να λέει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια αν δεν αλλάξει τακτική η οργάνωση κατά της οποίας λέει πολλά επιβαρυντικά και αξίζουν να μελετηθούν από τα κόμματα εξουσίας που έχουν στους κόλπους τους τους συνδικαλιστές της διοίκησης.
Ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Μαυρακάκη (φωτ.), δημοτικό σύμβουλο επί 8ετία στον δήμο Αλεξάνδρειας, είχε ο Μιχ. Χαλκίδης το Σάββατο. Ο πρώτος είπε ορισμένα πράγματα στον βουλευτή με τον γνωστό ευθύ τρόπο αναφέροντας ονόματα και διευθύνσεις.
Φαίνεται ότι οι πληγές του 2002 και του 2006 δεν έκλεισαν ακόμα.
Πάντως ο Χαλκίδης έδειξε να προσπερνάει αυτές τις ιστορίες και είπε: θέλετε να πάρτε το δήμο; Τότε πείστε τον …………. να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος και η νίκη είναι σίγουρη.
Σε ποιόν αναφέρονταν; Και γιατί εγώ έχω την αίσθηση, για να μην πω την βεβαιότητα ότι αυτός δεν θέλει να είναι υποψήφιος;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω ότι αναφερόταν σε κάποιον που έχει κάποια σχέση με την Εφορία και τις ασφάλειες....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα μην είσαι τόσο σίγουρος..Αν και δεν είσαι σίγουρος , αλλά απλά το εύχεσαι να μην κατέβει , γιατί θα χάσεις κι εσύ με Δήμαρχο τον Αλεξόπουλο... Το καλό και το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει η Πόλη..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τι θα πετύχει ο Βουλευτής ποσώς μας ενδιαφέρει. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίσει η Πόλη.Και με Αλεξόπουλο σίγουρα θα κερδίσει.