Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

VIDEO - AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ο "ξεχασιάρης" Μπ. Γκιόνογλου για τις ζημιές

Δείτε τον τέως δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου στην χτεσινή του τοποθέτηση για το ζήτημα των καταστροφών που προκάλεσε η νεροποντή και η χαλαζόπτωση της 25ης Φεβρουαρίου. Ο κ. Γκιόνογλου είπε εξ αρχής ότι θα μιλήσει με δυο ιδιότητες, αυτή του πρώην δημάρχου (του πολιτικού δηλαδή) και του εργολάβου. Όμως, ξέχασε να μιλήσει με την ιδιότητα του...

πολιτικού και μίλησε μόνο με την ιδιότητα του εργολάβου που κατασκευάζει το έργο της ανάπλασης και που τόσα έχει ακούσει τις τελευταίες μέρες τόσο από τους πληγέντες όσο και από τους δημότες γενικότερα για το έργο καθ αυτό.
Ο "ξεχασιάρης" τέως δήμαρχος όμως εισέπραξε την κριτική που του άρμοζε από τον Γ. Απατσίδη που στην δική του τοποθέτηση λίγο αργότερα επισήμανε ότι ο κ. Γκιόνογλου μίλησε μόνον ως εργολάβος ενώ περίμενε να μιλήσει και ως πολιτικός γεγονός που θα τον "ανάγκαζε" να πει και δυο κουβέντες κριτικής εναντίον της διοίκησης για τα όσα έκανε ή παρέλειψε να κάνει την ημέρα εκείνη της καταστροφής. Πιθανόν γιατί τότε θα αναγκάζονταν να μιλήσει με λόγια θετικά για την διοίκηση και θα εκτίθονταν ακόμα περισσότερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια: