Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

VIDEO- Πολύ ήπιος ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας- Γιατί;



Τρία "κλικ" πιο ήπιοι εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας στην...
χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που συγκλήθηκε με δική τους πρωτοβουλία και συζήτησε το ζήτημα των καταστροφών από την νεροποντή και την χαλαζόπτωση που έπληξε την πόλη και χωριά του δήμου το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, ο Γ. Παπαδόπουλος, από μικροφώνου αναφέρθηκε σε ευθύνες παλαιότερων διοικήσεων που δεν έκαναν ό,τι έπρεπε στο θέμα των υποδομών της πόλης, ότι ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην πράξη η συμμετοχή των φορέων και πολιτών στα δημοτικά έργα. Ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε στις προτάσεις του Συλλόγου και όταν ολοκλήρωσε την ανάγνωση του κειμένου που μοίρασε στους συμβούλους και άρχισε την προφορική του τοποθέτηση με έκπληξη τον ακούσαμε να καταλογίζει "τεράστιες ευθύνες" στην αντιπολίτευση και όχι στην διοίκηση για την καταστροφή.
Πιθανόν ο κ. Παπαδόπουλος να εννοούσε ότι η αντιπολίτευση ως πρώην διοίκηση του δήμου δεν έκανε όσα έπρεπε αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι η νυν αντιπολίτευση δεν απαρτίζεται μόνον από την παράταξη της πρώην διοίκησης Γκιόνογλου.
Εν κατακλείδι να πούμε ότι η εισήγηση του εκπροσώπου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας ήταν πολύ ήπια σε σχέση με τα όσα είχαν υποστηρίξει στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του φορέα όπου ακούστηκαν σκληρές κριτικές τόσο για την διοίκηση Δημητριάδη όσο και για τον εργολάβο Γκιόνογλου αλλά και για τον Κ. Καραπαναγιωτίδη που επιβλέπει το έργο αυτό.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε τα βίντεο από την συνεδρίαση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας






Δεν υπάρχουν σχόλια: