Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΗΜΑΘΙΑ- Ενημέρωση δημάρχων για το πρόγραμμα LEADER

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 στα γραφεία της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων των Ο.Τ.Α. στα πλαίσια της Προσέγγισης LEADER του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της...
Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2007-2013.

Από τα στελέχη της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. έγινε παρουσίαση των δράσεων, στις οποίες μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις οι Ο.Τ.Α. και τα νομικά τους πρόσωπα με χρηματοδότηση έως 100%.
Η συνάντηση έγινε εν όψει της 2ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί σύντομα και θα αφορά και ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Στη συνάντηση παρευρεθήκαν από την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε., ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER κος Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, τα στελέχη της Ο.Τ.Δ. LEADER κ. Δόρης Γιώργος, Ατσάλου Έλενα και Ευαγγελία Αδαμίδου, ενώ:
Από το Δήμο Βέροιας ο κ. Τσαμήτρος Νίκος – Αντιδήμαρχος, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου κ. Μαντζέλας Γιάννης.
Από το Δήμο Νάουσας οι κ.κ. Αδαμίδης Παύλος, Μαραντίδης Παναγιώτης Αντιδήμαρχοι Δ. Νάουσας, ο κ. Τέλλης Παντελής Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και ο κ. Κυριακίδης Παύλος Προϊστάμενος Τμήματος Μελετών και Διενέργειας Διαγωνισμών του Δήμου.
Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ο κ. Δημητριάδης Φώτιος Δήμαρχος και ο κ. Βενιόπουλος Κων/νος Αντιδήμαρχος.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: