Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τα Κανάλια, οι Νταβατζήδες και ο ...Καραμανλής

Κυκλοφόρησε και μάλιστα ευρέως αυτό που έγραψε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Τσίπρα σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών που ακόμα και σήμερα λειτουργούν χωρίς οριστική άδεια από το κράτος.
Ο Β. Μουλόπουλος μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην...
παράνομη εν πολλοίς λειτουργία των ιδιωτικών καναλιών και πολύ σωστά έπραξε.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακουμπάει ένα θέμα που όζει από όλες τις μεριές και είναι ο ορισμός της διαπλοκής. Είναι εξίσου προφανές και αυτονόητο ότι το θέμα αυτό πρέπει να διευθετηθεί κατά πως ορίζουν οι αποφάσεις τόσο του ΣτΕ όσο και το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που βέβαια μπορεί να αλλάξει από την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να πιστεύω ότι η αντίδραση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τα ιδιωτικά κανάλια δε συνιστά απειλή εξ αιτίας του αποκλεισμού (;) του Τσίπρα από τα κεντρικά τους δελτία ούτε γιατί εκτιμά ότι φιμώθηκε το προηγούμενο διάστημα. Θέλω να πιστέυω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "ανοίγει" το θέμα αυτό ακουμπάει τους ισχυρούς της διαπλοκής γιατί πιστεύει εξ αρχής ότι πρέπει να λυθεί προς όφελος τόσο της ενημέρωσης όσο και της ισονομίας.

Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα επαναλάβει τη ρήση του Καραμανλή στον "Μπαϊρακτάρη" που "εξαφάνισε" τους νταβατζήδες κάνοντάς τους πιο πλούσιους και πιο ισχυρούς πέντε χρόνια αργότερα που αποχώρησε από την εξουσία...



Δεν υπάρχουν σχόλια: