Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η λίστα των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ στην Ημαθία

Από την ΝΟ.Δ.Ε Ημαθίας ανακοινώνεται η λίστα με τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας:...


Λάζαρος Τσαβδαρίδης – δικηγόρος / πρώην βουλευτής
Απόστολος Βεσυρόπουλος – εφοριακός
Γεωργία Μπατσαρά – συνταξιούχος εκπαιδευτικός
Γιαννούτσου Σταυρούλα – ψυχολόγος
Ζήσης Πατσίκας – οικονομολόγος / δημοσιογράφος
Γεώργιος Κυριακίδης – Αν. Καθηγητής ΤΕΦ.Α.Α


ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή με την οποία δηλώνει παρών στα πράγματα της Ημαθίας μάς έστειλε ο πολιτευτής της Ν.Δ. Χρήστος Μάμαλης. Αναφέρει:
«Φίλες και φίλοι,
Οι εκλογές έγιναν. Ο λαός πήγε στις κάλπες διακατεχόμενος από αισθήματα οργής και αγανάκτησης. Η φτώχεια, η ανεργία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ανέχεια και η απελπισία τον οδήγησαν σε ψήφο διαμαρτυρίας και εκδίκησης. Η ετυμηγορία του είναι απολύτως σεβαστή!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Τα μηνύματα και τα συμπεράσματα πολλά και ποικίλα.
Ο λαϊκισμός, η δημαγωγία και η καταγγελτική κριτική είναι παρελθόν.
Όσοι υπόσχονταν μαγικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας πήραν ανέλπιστα μεγάλα ποσοστά και σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα. Πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα που λήγουν, να εξασφαλισθούν τα χρήματα για την καταβολή μισθών και συντάξεων και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δανειοδότηση της χώρας μας. Η οικονομική κατάσταση είναι κρίσιμη. Απαιτούνται άμεσα γενναίες αλλαγές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις για να σωθεί η χώρα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί. Απαιτεί από τους πολιτικούς αρχηγούς να δείξουν πραγματική διάθεση για συνεννόηση και συνεργασία. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Δικαιολογίες, υπεκφυγές και παράλογα προαπαιτούμενα δείχνουν ανωριμότητα και ανευθυνότητα. Σύντομα όλοι θα κριθούν από τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους. Η αλαζονεία δεν βοηθά τον τόπο.
Σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Ημαθίας για την εμπιστοσύνη τους. Έδωσα έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα δύο εβδομάδων. Δεν έκανα συμφωνίες και συνεργασίες. Δεν έπαιξα δισταυρίες.
Αγωνίστηκα για την παράταξή μου που υπηρετώ σταθερά από τα μαθητικά μου χρόνια. Μίλησα με την καρδιά μου. Είπα την αλήθεια. Δεν σας κορόιδεψα. Δεν είχα όμως χρόνο. Πήρα παλικαρίσιους σταυρούς, έχοντας απέναντί μου μικρόψυχους συνταξιούχους πολιτικούς που κάποτε με πάθος στήριζα. Παράγοντες και φιλόδοξοι παραγοντίσκοι της τοπικής αυτοδιοίκησης δούλευαν για άλλους. Όλοι τους είχαν πάρει υποσχέσεις για μελλοντικές θέσεις. Επιχειρηματίες και Αγροτικοί Συνεταιρισμοί ήταν εξαρτημένοι και υποχρεωμένοι.
...........
Δεν μα είπε ο Μάμαλης ποιοί επιχειρηματίες ήταν εξαρτημένοι και υποχρεωμένοι και σε ποιόν.

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιμνημονιακος μεσα σε ενα μηνα εγινε μνημονιακος?? μπραβο και τις επομενες εκλογες...και αρχηγος

Ανώνυμος είπε...

Γεώργιος Κυριακίδης – Αν. Καθηγητής ΤΕΦ.Α.Α
Αυτος πριν τις 6 Μαιου παρακαλουσε για κανα ψηφο στον πεζοδρομο . Τι εγινε και εγινε παλι μνημονιακος?
Αρα κωλοτουμπας μεγαλος. Αρα ασχετος? Αρα , αει μαστα ρε μπαρμπα που θες να ασχοληθεις και με την πολιτικη.