Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οργανωμένες συμμορίες ναζιστών καταλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας- Εμετός

Οι ναζιστές της χρυσής αυγής έχουν αποθρασυνθεί και πλέον κυκλοφορούν ως οργανωμένες συμμορίες στο κέντρο της πόλης τρομοκρατώντας κάθε πολίτη που αξιολογούν ότι δε "συνάδει" με τα δικά τους σκατόμυαλα.
Η απουσία της...
οργανωμένης Αριστεράς, σύμπασας της Αριστεράς, από τους δρόμους αφήνει χώρο στους ναζιστές δολοφόνους και τους καταλαμβάνουν.
Βρήκα την φωτογραφία και το κείμενο στο φ/β και δείτε τι είδους συναισθήματα κυριαρχούν....
Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω την πηγή.
"Και εκεί που καθόμασταν σήμερα στην Φωκιωνος Νεγρη, ωραία και καλά και τρώγαμε...ακούμε φωνές και συνθηματα λες και περναγε στρατος.
Μελη της Χρυσης Αυγης με "αρχηγο" της πορείας εκλεγμενο βουλευτη τους, να σκορπανε τον τρομο στον κοσμο που ετυχε να ειναι εκει, να πινει καφε, να τρωει, να εχει βγαλει βολτα το σκυλι του. Ο σκοπος τους απλα και μονο να κανουν οσο το δυνατον πιο αισθητη την παρουσια...
τους.
Καποιοι που τολμησαν να μιλησουν απειληθηκαν, αλλοι φωναζαν στις μαναδες να κρυψουν τα παιδια τους, μικροπωλητες κρυφτηκαν σε τουαλετες εστιατοριων, καποιος μου ελεγε να μην βγαζω φωτο γιατι μπορει να με χτυπησουν... Και ολοι μειναμε αφωνοι και οχι μονο απο φοβο. Αυτες οι εικονες φερνουν ενα μουδιασμα.
Κανενας δεν μπορει να τις αναλυσει επαρκως.
Ειναι σαν πολυ βαθια ψυχασθενεια.
Δεν ειχα φανταστει ποτε στην ζωη μου οτι θα ζησω τετοιες καταστασεις.
Εμετός
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: