Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



·         Η Χ.Α. έχει ως ιδεολογία το μίσος απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν μαζί της και ως πρακτική την εξόντωσή τους. Όραμά της είναι η κατάργηση της δη­μοκρατίας και της ελευθερίας για να φέρουν ένα καθεστώς απολυταρχίας, ολοκληρωτισμού, φασισμού. Πιστεύουν σε ανωτερότητα και καθαρότητα της φυλής των ελλήνων (παρότι πολλοί από αυτούς είναι αρκετά σκουρόχρωμοι), θεωρώντας όλους τους άλλους λαούς κατώτερους. Εξαιρούν τους γερμανούς της «αρίας φυλής» και το Χίτλερ, που τον θαυμάζουν για το 2ο παγκόσμιο πόλεμο με τα 66 εκ. νεκρούς, εκ των οποίων 1,2 εκ. έλληνες....

·         Είναι οπαδοί του ναζισμού και των γερμανοτσολιάδων, δοσίλογων της κατοχής που συνεργαζόταν με τους κατακτητές, κατέδιδαν και δολοφονούσαν έλληνες. Διαστρεβλώνουν και αρνούνται την ιστορία, ακόμα και την πρόσφατη, όπως την εξέγερση και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου το 1973.

·         Παρότι εμφανίζονται να μιλούν ενάντια στο σύστημα, στην πραγματικότητα στηρίζουν βιομήχανους, εφοπλιστές, τραπεζίτες, τα φορολογικά προνόμια και την ασυδοσία τους. Δεν μιλούν ενάντια στο σύστημα της οικονομικής εξουσίας των πλουτοκρατών.

·         Είναι στενά συνδεδεμένοι με διεφθαρμένους στρατιωτικούς που κυβέρνησαν το τόπο στη χούντα και χάρισαν, σε βάρος του δημοσίου, απίστευτα προνόμια σε Ανδρεάδη, Λάτση, Μποδοσάκη, Ωνάση, Βαρδινογιάννη, Τομ Πάπας, κ.α.. Αναπολούν τις δικτατορίες που έζησε η Ελλάδα με τους νεκρούς, τα βασανιστήρια, τις εξορίες και τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα.

·         Μετά τη χούντα βρίσκονται σε διαπλοκή με το πολιτικό σύστημα, το βαθύ κράτος και τους μηχανισμούς καταστολής. Μαζί με δυνάμεις των ΜΑΤ συνεργάζονται για το κτύπημα των διαδηλώσεων. Υπάρχουν αρκετά βίντεο, όπως στη συγκέντρωση 28/6/2011 στο Σύνταγμα, που τους δείχνουν να συνεργάζονται και να προστατεύονται από τα ΜΑΤ, κρατώντας σιδερολοστούς. Δρουν ως προβοκάτορες σε εργατικές απεργίες, διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις.

·         Δρούν με βία και εγκληματικές-συμμορίτικες μεθόδους. Παρά τις διαψεύσεις από τον αρχηγό τους Μιχαλολιάκο, τα γεγονότα μαρτυρούν την αλήθεια. Ο ίδιος έχει καταδίκες μετά το 1976 για ξυλοδαρμούς, για τοποθέτηση  βομβών σε σινεμά (Έλλη, Ρεξ) και βιβλιοπωλεία και για κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

·          Ο υπαρχηγός τους το 1998, Ανδρουτσόπουλος (Περίανδρος), επικεφαλής συμμορίας επιτέθηκε και τραυμάτισε 3 αγωνιστές, την ώρα που καθόταν σε καφετέρια έξω από τα δικαστήρια της Αθήνας, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς, ο Δ. Κουσουρής, να διαφύγει το θάνατο, νοσηλευόμενος για μήνες στην εντατική. Ο Περίανδρος, αφού κρύφτηκε επί χρόνια, το 2006 καταδικάστηκε για απόπειρες ανθρωποκτονίας και τελικά από το εφετείο σε 12 χρόνια φυλακή.  

·         Ο υπεύθυνος προπαγάνδας της, Κασιδιάρης, είναι υπόδικος για συνέργεια σε  ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος καθηγητή, που του επιτέθηκε συμμορία 5 νεοναζί στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

·         Ο Χ. Ρήγας, υποψήφιος περιφερειάρχης της Χ.Α. στη Δυτ. Ελλάδα το 2010, φυλακίζεται για τη δολοφονία 2 ανθρώπων, του Μ. Μουτάφη και της Π. Γκέζου, ενώ έχει κατηγορηθεί για εκβιασμούς και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου των κυκλωμάτων της μαφίας  της νύχτας.

·         Αλλά και πολλά ακόμα στελέχη και μέλη της Χ.Α. βρίσκονται σε διαπλοκή με τον υπόκοσμο, έχουν καταδίκες ή κατηγορούνται για άλλα ποινικά εγκλήματα (πχ βιασμούς ανηλίκων), παράλληλα με τις διακηρύξεις τους για πίστη στο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.

·         Γεμάτοι εμπάθεια, μισούν τους συνανθρώπους μας είτε επειδή μιλούν άλλη γλώσσα, είτε επειδή έχουν άλλο χρώμα, άλλα πιστεύω, άλλη ιδεολογία ή είναι διαφορετικοί. Δεν υπολογίζουν και δεν σέβονται   τα ανθρώπινα δικαιώματα.



·         Δεν λένε κουβέντα για το ότι μείνανε τα σχολεία χωρίς βιβλία, ενάντια στις συγχωνεύσεις, στην περικοπή των δαπανών και στην υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, ενάντια στο εξεταστικό σύστημα-κάτεργο και την εντατικοποίηση του διαβάσματος, στον σχολικό αυταρχισμό. Γιατί είναι υπέρ της σιδερένιας πειθαρχίας και του να προχωρούν μόνο οι ικανοί. Στους χώρους δουλειάς ποτέ δεν πάλεψαν για να μη γίνουν απολύσεις, να μην κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Δεν εναντιώθηκαν στα χαράτσια και τα άλλα μέτρα που πλήττουν το λαό.

·         Είναι θρασύδειλοι. Στην πραγματικότητα δεν τα βάζουν με τους δυνατούς, αλλά συγκροτούν συμμορίες για να τα βάζουν με τους πιο αδύνατους. Επιτίθενται σε μετανάστες κατ’ εξακολούθηση και αδιακρίτως σπέρνοντας τρόμο και θύματα, παριστάνοντας τους προστάτες από την εγκληματικότητα. Χαρακτηριστικό, όμως, είναι ότι σε μπουρδέλο ιδιοκτησίας του Μιχαλολιάκου απασχολούνται μετανάστες. Τους θέλουν για φτηνή, αναλώσιμη, εργατική δύναμη, προκειμένου να τους εκμεταλλεύονται και να αποπροσανατολίζουν από το ότι ο πραγματικός υπεύθυνος για την ανεργία, τη φτώχεια, τη μετανάστευση και την εγκληματικότητα είναι ο καπιταλισμός, που σπρώχνει στην απόγνωση και στο περιθώριο εκατομμύρια ανθρώπους, με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, την καταστροφή του περιβάλλοντος, την υποδαύλιση φυλετικών συγκρούσεων, την εκμετάλλευση από τις πολυεθνικές των πλουτοπαραγωγικών πηγών των τρίτων χωρών. Σπέρνουν το ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Σιγοντάρονται για αυτό από τα ΜΜΕ που προβάλλουν την ιδεολογία τους και πρόσφατα βρήκαν πρόσχημα με την αύξηση του ποσοστού τους για να προβάλλουν και τους ίδιους.

·         Κουβέντα δεν λένε ενάντια στην εκμετάλλευση των εργαζόμενων και την εκμετάλλευση των λαών του τρίτου κόσμου, ενάντια στην αδικία και στους πολέμους. Μιλάνε υποκριτικά και γενικώς ενάντια στο μνημόνιο, στους πολιτικούς, στους κερδοσκόπους, στους συνδικαλιστές και ειδικώς ενάντια στην αριστερά για να μας λανσάρουν ως λύση το δικτάτορα-σωτήρα, την απαγόρευση του συνδικαλισμού, της ελευθερίας λόγου. Για να καλλιεργούν τον ανταγωνισμό με τους γειτονικούς λαούς και να προπαγανδίζουν τις εκστρατείες και τον πόλεμο.

·         Μιλάνε με φανατισμό για εθνικισμό και θέλουν την όξυνση των αντιπαραθέσεων με την Τουρκία.  Κουβέντα, όμως, δεν λένε ενάντια στην πρόσδεση της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΝΑΤΟ και Ε.Ε..



Φίλοι μαθητές και μαθήτριες,

Η Χ.Α. είναι επικίνδυνη. Οι ιδέες και η βία τους στηρίζουν ένα σάπιο σύστημα και κατεστημένο που παράγει φτώχεια, μιζέρια, ρατσισμό και καταπίεση. Η Χ.Α. δεν λύνει προβλήματα,  θα δημιουργήσει πολύ περισσότερα αν δεν τους σταματήσουμε. Υπόθεση όλων μας είναι να απομονωθεί η δράση τους και να συρρικνωθεί η απήχησή τους. Να αντισταθούμε στο δηλητήριο του μίσους!

Πραγματική αγάπη για την πατρίδα δεν σημαίνει μίσος για τους άλλους λαούς,  προπαγάνδα για εμπλοκή σε καταστροφικούς ανταγωνισμούς και πολέμους,  αποπροσανατολισμός για τους πραγματικούς υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, αλλά σημαίνει υπεράσπιση του λαού μας από την εκμετάλλευσή του από τους ντόπιους και ξένους κεφαλαιοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό, το ΔΝΤ, την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ..

Το μέλλον για να ζήσει η νεολαία και όλοι σε ένα καλύτερο κόσμο βρίσκεται στον  αγώνα για κοινωνική απελευθέρωση κατάργηση της εκμετάλλευσης – φιλία και αλληλεγγύη των λαών – απαλλαγή από την οικονομική και πολιτική εξουσία του κεφαλαίου, κόντρα στη διαφθορά, στους ανταγωνισμούς και στους πολέμους που γεννά ο καπιταλισμός. 

Ποτέ ξανά φασισμός!

Να βαδίσουμε για να τα αλλάξουμε όλα με τα ευγενικά ιδανικά των ιδεών και του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: